מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה רפואית או נפשית???מישהי16/03/2011
שלום
אני ממש מיואשת אני בת 38 לפני כחודשיים היתה לי מן סחרחורת לא סיבובית במשך 4 שעות שנלוותה לזה תחושת מועקה גדולה לא מוסברת ומאז כבר חודשיים וחצי אני מרגישה נורא תחושה של סיחרור לא סיבובי וכאבים נוראיים באזור מתחת לוושט בין החזה שמקרין לכיוון הקיבה ולפעמים קצת בבטן ולעיתים לגרון , הכאבים הם נוראיים שישר יש תחושה של דכאון וייאוש ובעיקר חוסר אונים כאילו אני נקרעת מבפנים והכול שם משתולל גם אם חיצונית אני נראית שלווה ורגועה וזה כמעט לא מפסיק זה כל יום בערך 8 שעות רצוף וככשזה קצת נרגע אז יש סחרור והראש מקבל תחושות מוזרות זרמים, לחצים עירפול אני יכולה לשבת סתם להיות מרוכזת בטלווזייה ופתאום הכול משתגע שם כאילו הגוף יודע שמשהו מתחולל בתוכו ומנסה להתריע . למרות שאני מרגיעה את המוח שהכול בסדר הגוף לא נותן לי מנוח ועושה לי המון אי שקט פנימי מבלי שאני יכולה להצביע על איזו שהיא סיבה.
הייתי במיון בבלינסון ועשו לי רק בדיקות דם רצו לבדוק דלקות וזיהומים ווירוסים ושיחררו אותי.
אף אוזן גרון אמר תקין וכן גם הנורולוג שעשה לי בדיקה ראשונית .
מה זה יכול להיות ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה רפואית או נפשית??? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/03/2011עדין יש צורך לישלול בעיה גופנית, כגון : קיבה - צרבות, קשר לאוכל, מעקב לחץ דם.. וכו'
ייתכן וקשור למצב דחק, במיוחד באם יש גורמים חברתיים, סביבתיים היכולים להסביר זאת. מומלץ לפנות לרופא משפחה, אשר אמור לרכז את תוצאות הבדיקות השונות ולהמשיך בבירור, כולל הפנייה לרופא פסיכיאטר לפי הצורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)