בעיה רפואית או נפשית???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה רפואית או נפשית???
    מישהי
    16/03/2011

שלום
    אני ממש מיואשת אני בת 38 לפני כחודשיים היתה לי מן סחרחורת לא סיבובית במשך 4 שעות שנלוותה לזה תחושת מועקה גדולה לא מוסברת ומאז כבר חודשיים וחצי אני מרגישה נורא תחושה של סיחרור לא סיבובי וכאבים נוראיים באזור מתחת לוושט בין החזה שמקרין לכיוון הקיבה ולפעמים קצת בבטן ולעיתים לגרון , הכאבים הם נוראיים שישר יש תחושה של דכאון וייאוש ובעיקר חוסר אונים כאילו אני נקרעת מבפנים והכול שם משתולל גם אם חיצונית אני נראית שלווה ורגועה וזה כמעט לא מפסיק זה כל יום בערך 8 שעות רצוף וככשזה קצת נרגע אז יש סחרור והראש מקבל תחושות מוזרות זרמים, לחצים עירפול אני יכולה לשבת סתם להיות מרוכזת בטלווזייה ופתאום הכול משתגע שם כאילו הגוף יודע שמשהו מתחולל בתוכו ומנסה להתריע . למרות שאני מרגיעה את המוח שהכול בסדר הגוף לא נותן לי מנוח ועושה לי המון אי שקט פנימי מבלי שאני יכולה להצביע על איזו שהיא סיבה.
    הייתי במיון בבלינסון ועשו לי רק בדיקות דם רצו לבדוק דלקות וזיהומים ווירוסים ושיחררו אותי.
    אף אוזן גרון אמר תקין וכן גם הנורולוג שעשה לי בדיקה ראשונית .
    מה זה יכול להיות ????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה רפואית או נפשית???

הוספת תגובה

• בעיה רפואית או נפשית??? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    17/03/2011

עדין יש צורך לישלול בעיה גופנית, כגון : קיבה - צרבות, קשר לאוכל, מעקב לחץ דם.. וכו'
    ייתכן וקשור למצב דחק, במיוחד באם יש גורמים חברתיים, סביבתיים היכולים להסביר זאת. מומלץ לפנות לרופא משפחה, אשר אמור לרכז את תוצאות הבדיקות השונות ולהמשיך בבירור, כולל הפנייה לרופא פסיכיאטר לפי הצורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו