אחת שמיואשת מהתרופות להפרעות הקשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחת שמיואשת מהתרופות להפרעות הקשב
    שני
    16/03/2011

אני ובני ניסינו תרופות שונות לבעיות האי.די.די שלנו, אבל לצערי לא מצאנו אחת שגם תעזור וגם התופעות לואי יהיו ניסבלות. כרגע אנחנו על ויואנס, שעוזר לריכוז אבל גורם להרבה עצבנות וחוסר שקט. שמעתי על בי קומפלקס שיכול לעזור ורציתי לשמוע את דעתכם. אני חושבת להתחיל לשלב אותו עם התרופה, בתיקווה שיוריד את העצבנות (כמו ששמעתי מאחרים). ישנו גם המוצר BeCALM'd שאמור לעזור ואפילו להחליף את התרופה להפרעת קשב (גם עליו שמעתי שעשה נפלאות להרבה) - האם אתה מכיר ומה דעתך (דרך אגב, אני גרה בארה"ב אז סל התרופות מעט שונה). תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אחת שמיואשת מהתרופות להפרעות הקשב - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    17/03/2011

אם את בארה'ב , תנסי סטראטרה + דפלין ( LMETHYLFOLATE )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה

שני
    17/03/2011

אני אכן בארה"ב, אבל חוזרת לארץ עוד 4 חודשים (אחרי 6 שנים :)), כך שהייתי רוצה להתחיל תרופה שאוכל להשיגה בקלות ובזול בישראל. כרגע אני עם ויואנס+בי קומפלקס (שמשפר את העצבנות מהתרופה), אבל הריכוז שלי השתפר רק במעט, והאנרגיה וסיום מטלות עדיין צריך שיפור ניכר. אני ביאוש כי כבר ניסיתי ריטלין על ניגזרותיו וסטרטרה במינון נמוך, וכלום לא עזר. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו