מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחדיםאנונימי16/03/2011
יש לי פחדים ממחלות נפש.עכשיו אני מפחד מהתופעה:"חרדה פוסט טראומטית".קראתי משהו על זה,שאם יש התעללות מינית אז היא עשויה להיווצר וכו'.אחרי שקראתי על זה התחילו לעבור לי מחשבות שבעבר הטרידו אותי מינית והתחלתי לדמיין את זה ועכשיו אני מרגיש דיכאון והרגשה מאוד רעה כאילו זה באמת קרה,לפעמים אני מפחד שאולי זה באמת קרה,למרות שאני יודע שזה לא קרה בחיים.בכל מקרה אני מפחד שגרמתי לעצמי לטראומה,שלא באמת קרתה.אני מפחד שזה ישפיע עליי.בנוסף אני מפחד מפיצול אישיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחדים - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/03/2011זה הזמן להיפגש עם איש מיקצוע, לברר את מקור החרדה, לבדוק את גורמי הדחק הנוכחיים בחייך ולהתחיל טיפול בשיחות ( תרופות על פי הצורך).
ממליץ לך לפנות לד'ר ירדן לווינסקי, אחד המנהלים כאן, שיכול לתרום רבות בבירור מצבים פסיכולוגיים וכן לתת תרופות בשעת הצורך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא שלא עברתי שום מקרה של
אנונימי17/03/2011התעללות מינית או נפשית או פיזית וכו'.בסה"כ קראתי על חרדה של מישהו מזה שהתעללו בו בעבר מינית,וישר נכנסה לי המחשבה הזו לראש שהתעללו בי מינית בכוח למרות שבפועל זה לא קרה,אבל אני מרגיש פחד ודיכאון כאילו זה באמת קרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא שלא עברתי שום מקרה של - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור18/03/2011רק. מחזק. את. הצורך. בבירור. המרכיב. הנפשי. וטיפול. לפי. הצורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודע מאיפה להתחיל,זוהי רק
אנונימי19/03/2011אחת מבין עשרות חרדות.יש לי עוד עשרות רבות של חרדות ושל מחשבות כפייתיות(אני נזכר בעוד חרדות שהיו לי בעבר ובנוסף בחרדות שקראתי עליהן ונכנס מהכול לחרדה גדולה),וכבר קשה לי לתפקד.אני בטוח שיש לי OCD ואני בספק אם טיפול פסיכולוגי יעזור לי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יודע מאיפה להתחיל,זוהי רק - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור19/03/2011שילוב. תרופות. Ssri. ו. Cbt. תוצאות. מעולות. ב ocd. , אתה. לא. לבד, רבים. סובלים. ובעזרת. טיפול. מתאים. משיגים. שיפור. ניכר. באיכות. החיים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)