פחדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים
    אנונימי
    16/03/2011

יש לי פחדים ממחלות נפש.עכשיו אני מפחד מהתופעה:"חרדה פוסט טראומטית".קראתי משהו על זה,שאם יש התעללות מינית אז היא עשויה להיווצר וכו'.אחרי שקראתי על זה התחילו לעבור לי מחשבות שבעבר הטרידו אותי מינית והתחלתי לדמיין את זה ועכשיו אני מרגיש דיכאון והרגשה מאוד רעה כאילו זה באמת קרה,לפעמים אני מפחד שאולי זה באמת קרה,למרות שאני יודע שזה לא קרה בחיים.בכל מקרה אני מפחד שגרמתי לעצמי לטראומה,שלא באמת קרתה.אני מפחד שזה ישפיע עליי.בנוסף אני מפחד מפיצול אישיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים

הוספת תגובה

• פחדים - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    17/03/2011

זה הזמן להיפגש עם איש מיקצוע, לברר את מקור החרדה, לבדוק את גורמי הדחק הנוכחיים בחייך ולהתחיל טיפול בשיחות ( תרופות על פי הצורך).
    ממליץ לך לפנות לד'ר ירדן לווינסקי, אחד המנהלים כאן, שיכול לתרום רבות בבירור מצבים פסיכולוגיים וכן לתת תרופות בשעת הצורך. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה היא שלא עברתי שום מקרה של

אנונימי
    17/03/2011

התעללות מינית או נפשית או פיזית וכו'.בסה"כ קראתי על חרדה של מישהו מזה שהתעללו בו בעבר מינית,וישר נכנסה לי המחשבה הזו לראש שהתעללו בי מינית בכוח למרות שבפועל זה לא קרה,אבל אני מרגיש פחד ודיכאון כאילו זה באמת קרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה היא שלא עברתי שום מקרה של - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    18/03/2011

רק. מחזק. את. הצורך. בבירור. המרכיב. הנפשי. וטיפול. לפי. הצורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא יודע מאיפה להתחיל,זוהי רק

אנונימי
    19/03/2011

אחת מבין עשרות חרדות.יש לי עוד עשרות רבות של חרדות ושל מחשבות כפייתיות(אני נזכר בעוד חרדות שהיו לי בעבר ובנוסף בחרדות שקראתי עליהן ונכנס מהכול לחרדה גדולה),וכבר קשה לי לתפקד.אני בטוח שיש לי OCD ואני בספק אם טיפול פסיכולוגי יעזור לי.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא יודע מאיפה להתחיל,זוהי רק - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    19/03/2011

שילוב. תרופות. Ssri. ו. Cbt. תוצאות. מעולות. ב ocd. , אתה. לא. לבד, רבים. סובלים. ובעזרת. טיפול. מתאים. משיגים. שיפור. ניכר. באיכות. החיים. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו