מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קסאנקס מושהה 0.5גלית19/03/2011
שלום, אני לוקחת קסאנקס מושהה 0.5 שלושה שבועות כדור אחד בערב לפני שינה
אני מרגישה ביום שלמחרת מהצהריים עייפות קיצונית וזה גורם לי טשטוש,חוסר שיווי משקל בלבול וחוסר ריכוז וכמובן גם עצבים מידי פעם אני מרגישה שחלק מצד שמאל בפנים נרדם לי קצת מין חוסר תחושה קלה מידי פעם אני מרגישה רעד בגוף קצת חרדה ואז אני לוקחת 0.25 קסנגיס מתחת ללשון s.o.s. ואני מרגישה הקלה מסויימת.
השאלה שלי אם כל התופעות האלה קשורות לכדורים או שיש צורך להחליף טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קסאנקס מושהה 0.5 - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור19/03/2011ייתכן. שכן , על. מנת. לקבל. תשובה. מיקצועית יש צורך. לברר. מול. הרופא. המטפל. המכיר. את. הסימנים. והסימפטומים. הבסיסיים. וכן. מחלות. הרקע. יש. לשקול. תוספת. Ssri. וכן. טיפול. ב. Cbt, במיוחד. תרגילי. נשימות. התארחתי. אצל. פרופ׳ קרסו. בערוץ. 10. דיברתי. והדגמתי. תרגילי. נשימות ככלי. יעיל. ופשוט. להפחית חרדה. ערוץ 10 , 29.3. בשעה. 10. בבוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקסאנקס טווח ההשפעה מבחינת שעות
גלית19/03/2011שבועיים לפני כל התופעות המוזרות שקרו לי סבתא שלי נפטרה ולקחתי את זה קשה
הפסיכיאטר טוען שזה טריגר/התפרצות לחרדה ודיכאון
העניין שאין לי התקפי חרדה כל היום מלווה בהרגשה של בלבול וחוסר ריכוז
התחלתי טיפול התנהגותי קוגניטיבי מספר פגישות והמטפלת אמרה שהיא לא יודעת על מה לעבוד איתי כי אין לי חרדה ספציפית אלא משהו כללי ואני צריכה טיפול תרופתי
אני רוצה מאוד להבריא בדרך הטיבעית ללא כדורים אך אין לי מספיק כלים
לכמה שעות ההשפעה של קסאנקס מושהה 0.5
לכמה שעות ההשפעה של קסנגיס 0.25* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהssri
גלית19/03/2011אני ניסיתי לקחת פקסט והגבתי קשה מאוד והפסיכיאטר אמר שיש אנשים מסויימים שרגישים לטיפולב- ssri ולכן הוא השאיר לי רק את הקסנקס
אני מאוד לא רוצה לקחת תרופות באופן קבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה הקודמת
גלית19/03/2011המליצו לי על ספר ללא פרויד ללא פרוזק
האם אפשר לצאת מן המצב הזה בכוחות עצמי או שאם אני לא אקח טיפול תרופתי אני יעשה נזק גדול יותר לעצמי אני ממש אובדת עצות וכל הזמן מנסה לעשות ניסויים עם הכדורים לפעמים לוקחת לפעמים לא....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)