קסאנקס מושהה 0.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קסאנקס מושהה 0.5
    גלית
    19/03/2011

שלום, אני לוקחת קסאנקס מושהה 0.5 שלושה שבועות כדור אחד בערב לפני שינה
    אני מרגישה ביום שלמחרת מהצהריים עייפות קיצונית וזה גורם לי טשטוש,חוסר שיווי משקל בלבול וחוסר ריכוז וכמובן גם עצבים מידי פעם אני מרגישה שחלק מצד שמאל בפנים נרדם לי קצת מין חוסר תחושה קלה מידי פעם אני מרגישה רעד בגוף קצת חרדה ואז אני לוקחת 0.25 קסנגיס מתחת ללשון s.o.s. ואני מרגישה הקלה מסויימת.
    השאלה שלי אם כל התופעות האלה קשורות לכדורים או שיש צורך להחליף טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קסאנקס מושהה 0.5

הוספת תגובה

• קסאנקס מושהה 0.5 - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    19/03/2011

ייתכן. שכן , על. מנת. לקבל. תשובה. מיקצועית יש צורך. לברר. מול. הרופא. המטפל. המכיר. את. הסימנים. והסימפטומים. הבסיסיים. וכן. מחלות. הרקע. יש. לשקול. תוספת. Ssri. וכן. טיפול. ב. Cbt, במיוחד. תרגילי. נשימות. התארחתי. אצל. פרופ׳ קרסו. בערוץ. 10. דיברתי. והדגמתי. תרגילי. נשימות ככלי. יעיל. ופשוט. להפחית חרדה. ערוץ 10 , 29.3. בשעה. 10. בבוקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קסאנקס טווח ההשפעה מבחינת שעות

גלית
    19/03/2011

שבועיים לפני כל התופעות המוזרות שקרו לי סבתא שלי נפטרה ולקחתי את זה קשה
    הפסיכיאטר טוען שזה טריגר/התפרצות לחרדה ודיכאון
    העניין שאין לי התקפי חרדה כל היום מלווה בהרגשה של בלבול וחוסר ריכוז
    התחלתי טיפול התנהגותי קוגניטיבי מספר פגישות והמטפלת אמרה שהיא לא יודעת על מה לעבוד איתי כי אין לי חרדה ספציפית אלא משהו כללי ואני צריכה טיפול תרופתי
    אני רוצה מאוד להבריא בדרך הטיבעית ללא כדורים אך אין לי מספיק כלים
    לכמה שעות ההשפעה של קסאנקס מושהה 0.5
    לכמה שעות ההשפעה של קסנגיס 0.25

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ssri

גלית
    19/03/2011

אני ניסיתי לקחת פקסט והגבתי קשה מאוד והפסיכיאטר אמר שיש אנשים מסויימים שרגישים לטיפולב- ssri ולכן הוא השאיר לי רק את הקסנקס
    אני מאוד לא רוצה לקחת תרופות באופן קבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה הקודמת

גלית
    19/03/2011

המליצו לי על ספר ללא פרויד ללא פרוזק
    האם אפשר לצאת מן המצב הזה בכוחות עצמי או שאם אני לא אקח טיפול תרופתי אני יעשה נזק גדול יותר לעצמי אני ממש אובדת עצות וכל הזמן מנסה לעשות ניסויים עם הכדורים לפעמים לוקחת לפעמים לא....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו