תגובת חרדה מאלימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובת חרדה מאלימות
    סמי
    21/12/2007

אני בן 25 ובגיל 15 נקלעתי לסיטואציה בה הוכתי ונכנסתי לחרדה גדולה שליוותה אותי בכל יום מחיי עד ליום הזה ממש.קשה לי להסתכל בעיניים של גברים או לדרוש מהם משהו או לסרב ואני תמיד מתוח כמו חתול מפוחד.ניסתי לשוחח עם פסיכולוג מספר פגישות וזה לא עזר.אין ברקע דיכאון אלא רק חרדה.האם יהיה נכון לקחת כדורי קלונקס/אסיבאל למשך שנה שנתיים עד להעלמות החרדה?
    איני רוצה להתחיל עם SSRI גם בגלל תופעות לוואי וגם בגלל שאין דיכאון ברקע בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובת חרדה מאלימות

הוספת תגובה

• א

א
    21/02/2008

א

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לרון

ד''ר ערן ואדים הראל
    24/12/2007

קלונקס ואסיוואל הינן תרופות בעלות פוטנציאל ממכר ועל כן לא מומלץ לקחת אותן לתקופות ארוכות. תרופות מסוג SSRI הן בעלות פרופיל ת. לואי נמוך ועל כן נמצאות בשימוש נרחב באוכלוסייה. תרופות מסוג זה לא ניתנות רק למצבי דיכאון ונועדות לטיפול גם במצבי חרדה שונים. בכל מקרה אני ממליץ לך לפנות לפסיכיאטר על מנת שיוכל להתאים לך את הטיפול המתאים ביותר.
    בברכה,
    דר' הראל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו