מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר משמעותאורח24/03/2011
שלום!
אני בן 25,ועברתי המון דברים(בעיקר רעים) בחיים שלי.בעיקר אציין את תקופת הצבא הנוראה(3 שנים של סבל ממושך),ומחלת סרטן קשה שהתמודדתי איתה במשך חצי שנה.כמו כן,היו תקופות טובות גם,כמו התיכון והאוניברסיטה(התקופה הנוכחית),אז לא הכל רע.הדבר הכי קשה בשבילי הוא שמעולם לא הייתה לי מערכת יחסים זוגית או מינית עם בחורה עד היום(חוץ מכמה פעמים שהלכתי לחשפניות/זונות).בסך הכל אני נראה טוב(לא דוגמן,אבל טוב),חברותי ואינטיליגנט,ואף בחורה שאני מדבר איתה לא חושבת שאני מגעיל או דוחה,אבל פשוט לא הולך כי לזאת יש חבר,לאחרת זה לא מתאים וכו,כאילו מין מזל רע שהולך ונמשך ולא נגמר.הייתה תקופה שהייתי יוצא למועדונים/ברים,אבל שם אם אין לך פוזה וכסף אף אחת לא תסתכל עליך.בכלל,בכל העסק הזה יש המון צביעות ופשוט מגעיל אותי להתעסק בזה(סליחה על הגסות,אבל אני מעדיף ללכת לזונה ולשלם 250 שקל,ולא לשחק את כל המשחקים המטומטמים האלה).אני סובל מאז גיל ההתבגרות מדיכאון וייאוש בגלל העניין הזה,וכל תגובה שלילית של בחורה גורמת לי להרגיש חוסר ביטחון ומורידה את הדימוי העצמי שלי עוד יותר.אני פשוט לא מבין איך זה יכול להיות שפשוט אף בחורה לא רוצה אותי,ואני מכיר גברים שלא עשו בחיים שלהם כלום,ויש להם בנות כמו זבל,היום זאת ומחר זאת,ואני בסך הכל רוצה בחורה אחת ולא משיג אותה.אני נמצא כבר כמה שנים בטיפול פסיכולוגי ולוקח בערך חצי שנה כדורי פאקסט.הכדורים עוזרים,אבל עדיין יש דיכאון,אבל במינון קל יותר,אפשר לומר שאני מצליח לסחוב,להעביר את החיים שלי.אני לא ממש מבין למה בכלל אני עושה את זה,למה להמשיך לחיות,מה המטרה בחיים.כל הזמן אתה רק רוצה להעביר.יושב בשיעור בבית ספר ומחכה שהיא ייגמר,ואז שתיגמר השנה ועוד שנה,ואז מגיע הצבא,וגם שם אתה רק רוצה שהוא יעבור.ואז לגמור תואר כדי שתוכל למצוא עבודה טובה,ואז עובד כדי שיהיה כסף כדי לקנות אוטו ,מה תעשה איתו,תיסע לעבודה.
אני באמת לא מבין בשביל מה צריך את כל זה.אני לא אומר את זה מתוך כעס של רגע אחד,אני הולך עם התחושה הזאת כבר הרבה זמן.בבקשה תעזרו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר משמעות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/03/2011היי, אני מטפל במקרים דומים לשלך, אתה לא לבד. אני בדרך כלל מטפל בטיפול תרופתי וכן טיפול התנהגותי קוגנטיבי( CBT ) , יש תוצאות טובות בד'כ.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)