הרגשות בראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשות בראש
    ממי
    24/03/2011

שלום.בת 36 מטופלת בכדורים זיפרקסה 15 מ"ג וליתיום 3.5 כדורים ליום.לפני 10 שנים הייתי מאושפזת וטיפלו בי בטיפולי חשמל.ואחר כך אחרי שהתאזנתי נשארה לי תופעה של סבל בראש.לחצים.הרגשות כבדות.זרמים.תופעות שהטיפול התרופתי אינו עוזר להן.הרופאה המטפלת טוענת שזה חלק מהמחלה. יש לציין שאני מאד מאוזנת ויציבה כבר הרבה שנים אך סובלת בתנודות מתופעה זו בראש.חשבתי אם זה מהטיפולי חשמלץרופאה אמרה שלא.ניסיתי לטפל בטיפולים טבעיים כמו דיקור רפלקסולוגיה מסג' רייקי.כלום לא עזר.מה דעתכם מה יכול לעזור?(הרופאה אומרת להשתמש בקלונקס אני לא בעד.מטשטש ולא עוזר זה גם לא מתח או לחץ.אולי זה קשור לאיזון כימי).אולי צריך להחליף טיפול?אשמח לעצתכם.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשות בראש

הוספת תגובה

• הרגשות בראש - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    27/03/2011

יש כאן הרבה סימני שאלה, יש צורך באיזון הטיפול הנוכחי, לעשות הערכה קלינית ולזהות מה עדין לא יציב ולנסות להתמקד בכך. את יכולה להפנות שאלה לפרופ' גרינהאוז בפורום, שהוא אחד המומחים בעולם בנושא טיפול בנזעי חשמל וגרייה מגנטית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו