מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרגשות בראשממי24/03/2011
שלום.בת 36 מטופלת בכדורים זיפרקסה 15 מ"ג וליתיום 3.5 כדורים ליום.לפני 10 שנים הייתי מאושפזת וטיפלו בי בטיפולי חשמל.ואחר כך אחרי שהתאזנתי נשארה לי תופעה של סבל בראש.לחצים.הרגשות כבדות.זרמים.תופעות שהטיפול התרופתי אינו עוזר להן.הרופאה המטפלת טוענת שזה חלק מהמחלה. יש לציין שאני מאד מאוזנת ויציבה כבר הרבה שנים אך סובלת בתנודות מתופעה זו בראש.חשבתי אם זה מהטיפולי חשמלץרופאה אמרה שלא.ניסיתי לטפל בטיפולים טבעיים כמו דיקור רפלקסולוגיה מסג' רייקי.כלום לא עזר.מה דעתכם מה יכול לעזור?(הרופאה אומרת להשתמש בקלונקס אני לא בעד.מטשטש ולא עוזר זה גם לא מתח או לחץ.אולי זה קשור לאיזון כימי).אולי צריך להחליף טיפול?אשמח לעצתכם.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשות בראש - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/03/2011יש כאן הרבה סימני שאלה, יש צורך באיזון הטיפול הנוכחי, לעשות הערכה קלינית ולזהות מה עדין לא יציב ולנסות להתמקד בכך. את יכולה להפנות שאלה לפרופ' גרינהאוז בפורום, שהוא אחד המומחים בעולם בנושא טיפול בנזעי חשמל וגרייה מגנטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)