מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופות יעילו וחדשותלא חשוב25/03/2011
שלום.
בן 28
השאלה היא העם יש תרופות חדשות ויעילות יותר למצב שלי
הסיפור פה ארוך ואמכם הסליחה, אך בכל זאת אני מבין שההיסטוריה חשובה להבין את המצב , לטיפול שיעבוד.
לפני כ 15 חודשים התחלתי טיפול פסיכיאטרי, למניה דפרסיה, עם למיקטל בהדרגה עד 300 מיליגרם, favoxil בהדרגה עד 400 מיליגרם, ו- risperdal 1מיליגרם במטרה לעלות ל 2 מיליגרם, ביחד עם הטיפול המשכתי להשתמש בחשיש(אני מעשן ושותה מגיל 14. כמו כן השתמשתי ב lsd ו mdma extazi עם הפסקות של שנה שנתיים). זה מובן מעילו שהטיפול לא הצליח לכן הפסקתי על דעת עצמי במכה, ימים של פרצי אלימות חרדות, עצבים ביליתי, ונשלטים עד כדי סיכון חיי אדם ותחושות של רדיפה כאילו מסתכלים עלי מכל מקום גם כשאני לבד ואפילו רואים מה אני מרגיש בפנים עד כדיי אי נוחות להתנהל ולזוז. כמובן שהיו לי במהלך כל התקופה (מלפני שנתיים וחצי כשהפחתי למישהו אחר) גם תקופות של הרגשה טובה עם תוכניות לעתיד ובכלל הרגשה שהכול יסתדר ויהיה בסדר, התחלתי המון דברים שלא הצלחתי לסיים,הייתי אצל רופאת משפחה וביקשתי מרשם לתרופות שכבר לקחתי, lmiktal, עליתי בהדרגה מ 50 כרגע 150 favoxil כרגע 100 ו risperdal רק מאתמול 1 מיליגרם. כרגע התחושה קצת יותר רגועה, למרות שעדיין איני יוצא מהבית פרצי אלימות יותר נישלתים ואף תקווה שאולי יש תקווה. אך עדיין למרות הכול קשה לי להאמין שאני חולה ואני לא בסדר, יותר הגיוני לי שכל העולם לא בסדר ובגלל שאני רואה את הדברים איך שהם באמת, אני מרגיש מה שאני מרגיש, כי זה הגיוני כשאף אחד מסביבך לא מבין את התנהלות הדברים והעולם בכלל, שמאז ומתמיד התנהלו בצורה שגויה, ואף אחד לא מאמין ובכלל רוצה לעשות משהו בנידון, ויותר כל להמשיך עם הראש בתוך האדמה ולחקות עד שהכול לכן מין הסתם, שאני ירגיש רע עם זה כשכל המשקל על הגב שלי ,ועוד אומרים לי שאני זה שלא בסדר כי יש לי חשיבה שהיא מעבר למציאות. הרגשות האלה נמצאות אצלי בערך מגיל 7- 10 אך רק בזמן האחרון אני לא מסוגל ואולי גם לא רוצה להיות מה שנקרה כרגע " נורמלי " לדעתי זה פשוט להיכנע לכן אני לא ממש מעוניין להיפגש עם פסיכיאטר עד שאני ידע איזה תרופות הן היעילות ביותר במקום הטיפול הנל.כבר ניסו ללא הצלחה תרופות אחרות והרבה מכל מיני סוגים, אני גם יודעה שבקופות החולים מעדיפים לתת מרשמים של תרופות ישנות וזולות יותר בעלות השפעות לוואי חזקות.
תודה. ושוב סליחה על הסיפור הארוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות יעילו וחדשות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור27/03/2011לדעתי זה יהיה הכי חכם להיפגש עם פסיכיאטר ורק אז להחליט לגבי טיפול, החלטה של הטיפול טובה ויעילה לאחר בדיקה מעמיקה, במיוחד שיש ברקע שימוש בסמים.
ממליץ לך לשלב טיפול בשיחות, או לשיקול קבוצות תמיכה אנונימיות , 12 צעדים... בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)