לוסטרל למיקטל וטיקים- בעיקר למקצועי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לוסטרל למיקטל וטיקים- בעיקר למקצועי
    עומר
    26/03/2011

שלום!

לפני בערך חמישה חודשים חזרתי מחו"ל לאחר טיול ותופעות הדיכאון והחרדה חזרו (כבר קרה בעבר).

אני בן 22.

אני לוקח היום 62.5 מ"ג לוסטרל (יום כדור, יום כדור וחצי) + 200 מ"ג למיקטל.

קורות בזמן האחרון שתי תופעות מוזרות:
    - הראשונה: אני מרגיש טיקים הרבה פעמים, אמנם לא משהו מטורף או מפחיד, אלו תזוזות קטנות ולא נראות לעין או מפריעות לתפקוד (ברוך השם), אבל אני לא מבין מדוע זה קורה, זה לא קרה בעבר!
    קראתי על זה ומתואר ש"טיקים יכולים להופיע בעקבות חרדה, דיכאון, לחץ נפשי ממושך, כתופעת לוואי לתרופות SSRI, חוסר איזון עצבי ובעיה בקולטני המוח של הורמון (הפלא) דופמין." השאלה שלי היא מה גרם למה, כי הרי הדברים הנ"ל משלימים אחד את השני, מה שכן, כשהופיע לי חרדה ולא הייתי מטופל בתרופות זה לא קרה.

- השניה: אני מפחד שאולי יש ירידה קצת בהשפעת הכדור. למרות שמחשבתית המצב קצת הפך פחות טוב מכיוון שאני מתקשה מאוד למצוא את הכיוון שלי במשך שנה כבר, ויכול להיות שככל שעובר הזמן זה משפיע יותר (חוסר כיוון).
    האם יכול להיות שזה קשור ולא בהכרח שההפשעה של הכדור יורדת? האם צריך להעלות מינון?

האם יכול בכלל להיות שהטיקים שמופיעים יכולים לסמל ליקוי בקליטת דופמין/חוסר בסרטונין ואז בעצם גם יש ירידה במצב רוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לוסטרל למיקטל וטיקים- בעיקר למקצועי - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    27/03/2011

מציע שלב ראשון לגשת בצורה הכי פשוטה, תוספת וויטאמינים
    טריבאמין 2 כדורים ( B קומפלקס) , חומצה פולית 10 מ''ג- למשך כחודש ואז לבדוק אם יש שיפור.. יכול לפתור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיפור במה?

עומר
    28/03/2011

בטיקים או בקליטה יותר טובה של הכדורים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיפור במה? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    28/03/2011

בשיפור השפעת הכדורים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו