מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע טוב ,שאלה חשובהמיה27/03/2011
שלום אני בת 34 +ילד בן 5 רווקה
הכרתי לפני שבוע בחור מדהים גבר חלומותי,והיו לי חברים בעבר אבל הבחור החדש עלה על כולם ממש התאהבות התחלתית כמו בסרטים , גבר נאה גבוה חכם עבודה מסודרת אוטו מרשים,אוהב מוזיקה כמוני ממש חיבור מושלם הרגשתי
אבל אז הבחור פשוט החליט לפתוח קלפים ולספר לי שהיה לו בעבר אישפוז כפוי ,לפני שבע שנים ,והוא מסביר לי שהיה לו היפומניה ,ושזה עבר ,ושהוא לא לוקח כדורים בכלל
וגם פתאום הוא מספר לי שהוא מעשן גראס ,אבל שהוא זרק את זה בשבילי ושהוא יעשה הכל בשבילי ,בקיצור אני בחורה בלי הפרעות נפשיות יש לי ילד לגדל אני לא רוצה בעיות בחיים שלי מפחדת לקחת סיכונים , אבל מצד שני נפלתי לתוך ידיו של גבר חלומותי ושתבין הוא לא עשה לי רע בכלל רק טוב ,מה עושים? לבנתיים אני ניתקתי את הקשר איתו.
והוא ממש פגוע ממני.,
נ.ב -האם היפומניה יכול לחזור? הוא בן 35* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע טוב ,שאלה חשובה - תגובה
ד''ר חיים שם דוד28/03/2011זו החלטה שלך סבסופו של דבר האם תפתחיל את הקשר איתו. באופן כללי, היפומאניה אינה מביאה לאישוז בכפייה. הי]ומאניה מהגדרתה אינה מביאהלאישפוז וברגע שהיא מביאה לאישפוז היא וגדרת כמאניה. ואם המדובר באישפוז כפי כנראה שזולא סתם מאניה אלא עם מסוכנות.
באופן כללי איני פוסל לחלוטין הקמת משפחה עם בחור הסובל מהפרעה דו קוטבית וזה תלוי בהרבה דבריםן ובעיקר ברמת האמון ביניכם. במידה שהאמון אינו קיי זה לא משנה אם הוא סובל מהפרעה דו קוטיבית או שהוא "בריא" לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרה לי בדיוק אותו סיפור
ליהי28/03/2011אם אם מאמינה לו ומאמינה בו ובאהבה שלכם, אל תוותרי...
אני ויתרתי וחזרנו אחד לשני...
אין לי ידע רפואי בדיוק לגבי התסמינים של בן הזוג שלך, אבל בן הזוג שלי ממש חולה במחלת נפש כרונית, זה קשה אני לא אשקר לך, אבל האהבה מתגברת על הכל.
לי הוא סיפר אחרי כמה חודשים שהייתי כבר עמוק בפנים וגם אני עזבתי וכעסתי.
תקראי קצת על מה שהיה לבן הזוג שלך וככה תביני יותר.
אני מאחלת לך בהצלחה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסורי על השגיאה, יש להם את אותה
ליהי28/03/2011המחלה.
מדובר במאניה דיפרסיה לפי מה שהרופא ענה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
מיה20/04/2011הוא מדהים ,הוא סיפר לי ממש בהתחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)