טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום! אני מאובחנת כסובלת מדכאון בשלוש שנים האחרונות, אני מטופלת בפריזמה. כבר זמן רב אני חושבת שאני סובלת ממניה דפרסיה או בנוסף. שניסיתי לאבחן את עצמי ממש לא קיבלתי תשובה ברורה וחשבתי אולי שאני סובלת מציקלותימיה. איך אוכל לדעת יותר ברור? האם הפרוזאק עוזר לתסמונת דו קוטבית? מהו הטיפול הנכון? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בדרך כלל למי שיש רגישות להפרעה דו קוטבית, עלול להגיב לנוגד דיכאון בהתפתחות מצב מאני ואפילו מצב פסיכוטי. יש לברר גנטיקה ומשפחה ועדות אובייקטיבית לגבי מצבים מאני/ מאניפורמיים מהסובבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד