אני רוצה למות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני רוצה למות
    הכגדעיג
    29/03/2011

אני רוצה למות, אני רוצה לחלות ולמות. אני רוצה לחתוך ורידים, לקפוץ מגג, אני רוצה למות בכל דרך שהיא, נמאס לי לסבול, רע לי, המשפחה שלי לא אוהבת אותי, אף אחד לא מקשיב לי, אפילו לפסיכיאטרית שלי נמאס ממני. רציתי להיות כמו כולם אבל כרגיל אני כל כך שונה, אין לי חברים והתחום עניין היחידי שלי זה מוות, מוות ומוות. אני רק רוצה למות וזהו, שום תרופות לא יעזרו, שום שיחות לא יעזרו, אני בטוחה בזה, נתתי לזה נסיון וזה לא הלך, למה לנסות שוב? למה?
    למה אתם כל כך מנסים למנוע מאנשים למות, הרי אתם בעצמכם לעולם לא תבינו איך זה כשכולם שונאים אותכם, כשאתם לבד, אף אחד לא מבין, אף אחד לא רוצה להבין, והאנשים הכי קרובים רק מנסים לרמוס אותך פעם אחר פעם, אתם לא חושבים שלאנשים כמוני המוות עדיף? הרי בשביל מה יש לחיות?
    אתם תתנו לי תרופות שיזייפו לי מצב רוח שמח, אבל אני בכל זאת אהיה אותה הילדה שאין לה שום דבר ואף אחד, רק שהפעם יהיה לי חומר במוח שייעשה אותי שמחה באופן מזוייף.
    זה לא דיכאון חבר'ה, זאת האמת, ואין איך להתמודד איתה,
    אני מסתכלת על כל ההודעות כאן, ואני לא אומרת שהמצב שלי הכי רע בעולם, למרות שהוא רע מספיק בשבילי עצמי כדי לדעת שאין לי כוח להמשיך יותר.
    כל החיים שלי הרגשתי שאני לא כמו כולם, לא ידעתי מה לא בסדר איתי,
    אבל רק הייתי יותר עצובה ובודדה מכולם, תמיד היה לי רע, תמיד הרגשתי חולה.
    ורק קיוויתי לגלות שאולי אני חולה סופנית וזה סימן שאני אמות בקרוב,
    אבל לא.
    לעזאזל.
    וכן לאנשים שיחשבו שזו הודעה שנוצרה במטרה למצוא תשומת לב, אני לא אכחיש,
    לעולם לא הייתה לי תשומת לב, הלוואי שתדעו איך זה להתמודד עם הכל לבד
    להגיע למצב שאתה לא יכול לעבוד, והמשפחה לא תומכת בך כי הם חושבים שאתה דפוק לגמרי, ואף אחד אחר לא מקשיב לך, יש הרגשה יותר גרועה מזה?
    איך אפשר להמשיך להילחם כשאין בשביל מה להילחם?
    מי אמר שהחיים האלה בכלל שווים משהו?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני רוצה למות

הוספת תגובה

• למגיבה, בחום.

אלון
    30/03/2011

זה נראה לך כך כרגע, אני מכיר את ההרגשה, אבל החיים יפים, כן יפים. חכי לעזרה מוסמכת (אני לא כזה) ואל תפגעי בעצמך, בשבילי לפחות (כן איכפת לי ממך ואני אפילו לא מכיר אותך! הנה הוכחה שהעולם יכול להיות יפה). את תצאי מזה, זה רק שלב. בחום רב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש למה לחיות?

יהיה טוב!
    30/03/2011

יש למה לחיות? -כן. כן. עצם הכאב הגדול שלך שנשמע פה מביע לדעתי את זה שאת נסערת. לאדם נסער יש למה לחיות. אכפת לו, זה אולי כואב, קשה מציק, אבל את חיה. אם לא היית חיה לא היית כותבת הודעה בפורום הזה, לא מחפשת נחמה, עידוד. החיים הם משמחים מאד. צאי לטבע, תראי את העולם או לכי לקניון תתמזגי עם ההמון, אולי זה יעזור. פחות לשבת בבית מול המחשב- זה קצת הרסני.
    וגם אם את לא רוצה את העולם הזה, דעי שהעולם רוצה אותך! ההורים שלך, האחים החברים האמיתיים.. הילדים העתידים שלך, כולנו (:
    תני חיוך, קטן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש למה לחיות? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    30/03/2011

שלום, על מנת להבין את הסבל שלך, לא צריך לחוות אותו, אנחנו יכולים להבין את העובר בנפש האדם ( לפחות מנסים) , בלי להשתמש בסמים, בלי לנסות להתאבד, בלי להיות פסיכוטים או במצב דיכאון קשה, זה התפקיד שלנו כפסיכיאטרים.
    התרשמות למצבך: יש צורך בשימוש בנוגדי פסיכוזה , SEROQUEL XR עד 300 מ''ג, טיפול פסיכולוגי - עדיף התנהגותי קוגנטיבי, לשאוף להגיע לטיפול קבוצתי.
    אכן על סמך מה שכתבת , מצבך אכן לא פשוט ואולי קשה לעזור לך, אך יש צורך למצות את כל האפשוריות הקיימות לפני שמרימים ידיים. בהצלחה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה אז?

הכגדעיג
    30/03/2011

אם רע לבנאדם, ולא כי חסרים לו דופמינים במוח,
    אלא בגלל שהוא לבד, אין מי שילחם לצידו, אין מי שיאהב אותו, אין לו כסף לממן טיפול, אין לו כלום!
    אי אפשר לטעון שזאת בעיה במוח
    אי אפשר לקחת תרופה שתעשה אותך מאושר *בצורה מזוייפת*
    יש אנשים שפשוט לא מגיע להם לחיות, כמוני
    שהם נולדו רק כדי לסבול
    כי מאז שאני זוכרת את עצמי היה לי רע,
    וגם על כל דבר טוב שקרה לי, הגיע משהו רע פי שתיים!
    במהרה הבנאדם מפסיק לראות את הדברים הטובים כשהכל מסביבו רע,
    כשהמשפחה לא עומדת לצידו, כשאין לו חברים כי הוא "שונה"- כי הוא מתנהג מוזר, כי יש לו מבטא, כי הוא כזה וכזה.....
    ועכשיו כשהגעתי לבגרות, שום דבר לא השתנה!
    ניסיתי לשכנע את עצמי שוב ושוב שבעתיד יהיה טוב, שהכל יעבור,
    אבל טעיתי !
    ואני מצטערת על הטעויות שלי,
    כי עכשיו אין לי את האומץ לסיים את מה שהתחלתי אז, בגיל הבגרות המוקדמת,
    אין לי אומץ להתאבד.
    ואני מחכה ומחכה לדחיפה האחרונה כי אני יודעת שתבוא מתישהו.
    כל כך קל להגיד שכן, אתה מבין, אתה ראית אנשים כמוני, אתה היית כמוני, אתה יכול להזדהות איתי.
    לכולם רע,
    אולי אני צריכה לשמוח שעדיין יש לי בית,
    שההורים שלי בחיים,
    שיש לי מה לאכול לארוחת צהריים,
    אבל אני מרגישה כאילו כל מה שבתוכי קרס ומת כבר מזמן,
    ולא משנה כמה אנשים אחרים יש בעולם שסובלים, הרבה יותר ממני,
    אף אחד אף פעם לא יבין אותי ולא יידע מה עובר ספציפית עלי.
    איך זה להיות לבד.
    כמה זמן אפשר לחכות לדחיפה הזאת שתבוא? הרי היא באה לעיתים כל כך קרובות,
    כן, אני כאן כדי לחפש תשומת לב, כדי להעביר את המסר שיש אנשים שרע להם, שאין להם בשביל מה לחיות, ושלדעתי הגלולות שיוצרות שמחה מזוייפת לא יעזרו לאף אחד.
    אני כאן כי אם משהו יקרה לי מחר או בעוד שנה, אני רוצה לדעת שלפחות פתחתי את הלב איפושהו, ואנשים, שאולי אף פעם לא יכירו אותי או יראו אותי, לפחות ידעו מה עבר עלי באותו הרגע, אפילו עם הם לא יזכרו, אני אדע שאולי למשך דקה שלמה למישהו היה אכפת, מישהו קרא את ההודעה הזאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי,אני לא יודעת מה שמך.קראתי-כנסי!

A
    30/03/2011

אני כן מבינה את מצבך.
    אני יודעת שקשה לך להאמין.
    פשוט תצרי איתי קשר איכשהו..ואז תביני....יש לך מייל...או משהו לא פומבי כל כך???
    בא לי לדבר איתך...נראה לי שיש על מה...

מחכה לתגובה..תחזיקי מעמד בינתיים!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח ליצור איתך קשר...

אנונימית
    31/03/2011

אני אני מעדיפה לא לפרסם כאן את הדואר האלקטרוני שלי.
    יש סיכוי שאולי תפרסמי את? כתובת דואר אלקטרוני.. מספר אייסיקיו או כתובת מסנג'ר..
    אשמח לדבר עם אנשים שטוענים שהם מבינים אותי ולהעמיק את השיחה הזאת עוד יותר...
    כי בימים האחרונים כל מה שאני מבקשת זה שמישהו יקשיב לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי כנסי

A
    31/03/2011

התלבטתי לא מעט אבל בגלל שאני יודעת שאת כ"כ סובלת..מממ...

[email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימית

סהר
    01/04/2011

את כותבת על המוות כפיתרון,
    פיתרון לסבל ולבדידות,
    פיתרון לאדישות ולקרירות שאת מרגישה מהסובבים אותך
    פיתרון לתחושה מתמשכת של חוסר שייכות, להרגשה הזאת שאת לא כמו כולם,

נשמע שכמעט והרמת ידיים...
    שהדרכים האחרות להתמודד לא עובדות,
    או דורשות ממך כוחות שאת לא מצליחה לגייס,
    או שפשוט לא מרגיש ששווה להתאמץ יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותה הרגשה שתיארת גם לי יש

A
    01/04/2011

לא יודע מה לעשות. ואני מטופל כבר באלף כדורים וכלום לא עוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה אבל למה אתה קורא לעצמך באותו

A
    01/04/2011

הכינוי כמו שלי??? כדי שיחשבו שאתה זה אני????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו