ילדים ומחלות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדים ומחלות.
    הכגדעיג
    30/03/2011

אני עומדת להתחתן בקרוב,
    ושלשום גיליתי שבעלי לעתיד הסתיר ממני כמה עובדות לגבי משפחתו.

האמא מצד אמא שלו חלתה בסכיזופרניה בגיל מאוחר, כרגע היא מאושפזת בבית משוגעים\הוסטל מיוחד, לא בדיוק הבנתי.
    המחלה לא הראתה את סימניה על אמא של בעלי לעתיד, למרות שזו סובלת מהפרעות קשב וריכוז חמורות, אחותו, שמצבה היה ברור לי, מאושפזת מאז גיל הבגרות במוסדות שונים בגלל נסיונות התאבדות, אני לא יודעת בדיוק מה ההיסטוריה שלה, אבל ככל הידוע לי לא מדובר בסכיזופרניה.
    גם בעלי לעתיד סובל מבעיות קשב מריכוז חמורות, אבל כרגע זה לא מה שמפריע לי.
    הוא אמר שהוא הסתיר ממני את הסיפור על סבתא שלו כי פחד שאבהל ואעזוב אותו, הוא מפחד שהסכיזופרניה תעבור בגנים לילדינו,
    זה לא מדאיג אותי כלל וכלל! אני אוהבת אותו, ואני אקבל את הילדים שלי כמו שהם, וגם עם הם יחלו בסכיזופרניה, אנחנו נתמודד עם זה יחד.
    אבל רק רציתי לדעת, האם האחוזים שילדינו יחלו בסכיזופרניה גדולים? מדובר כאן ב"סבתא שלו" ,אני לא חושבת שיש באמת סיבה לדאגה.
    אבל סתם מתוך עניין, רציתי לשאול, תודה לעונים.
    יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדים ומחלות.

הוספת תגובה

• לא חושבת שהאחוזים גדולים

אנונימית
    31/03/2011

ובכל זאת עדיף שאחד המומחים ייענה לך על זה ,שיהיה לכם מזל טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדים ומחלות. - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    03/04/2011

אני מניח שהסיכון יהיה בסביבות 3-5% , באוכלוסיה הכללית לשם השוואה 1% .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו