בעיה אדירה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה אדירה.
    אורנה
    01/04/2011

אני מכור למורפין,התמכרות שפיתחתי כבר בגיל 21.אני מזריק כמה פעמים ביום ולא יכול לסבול שניה בלי החומר בכדורים או בזריקות.אין לי בעיה כספית ומכאן הנגישות לחומר.אני באמת לא יודע מה לעשות..אני במצב שאני לא רוצה להשתמש מכיוון שאני מודע לסכנות הטמונות בצריכה אדירה של החומר הזה אבל לא מסוגל להפסיק וזקוק לזה כמו אוויר לנשימה.אני לא יודע מה לעשות וממש מרגיש איך שאני נגמר,אני חי על זה,חושב על זה כל היום וממש חי מזריקה לזריקה.אין לי בעיות פסיכיאטריות,לא שימוש בסמים אחרים אלכוהול,חרדה,הכל התחיל מכאבי גב כרוניים.ככה התאהבתי בחומר ופיתחתי תלות אדירה לזה.מה לעשות?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה אדירה.

הוספת תגובה

• בעיה אדירה. - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    03/04/2011

התשובה : גמילה. יש לברר אפשריות למרכזים בארץ, יש לברר קבוצות אנונימיות, 12 צעדים ... NA , פניה לרופא פרטי. יש היום אפשריות טובות לגמילה, שווה לבדוק. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסיכיאטר שעוזר בגמילה

מרית
    04/04/2011

ידוע לי על אחד כזה רק אני לא יודעת אם מותר לי לפרסם כאן את שמו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו