היפוכונדרייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפוכונדרייה
    לא משנה
    03/04/2011

שלום,אני ילדה בת 19 שחושבת המון על דברים שאני לא צריכה לחשוב בגילי.
    אני מאוד מאוד היפוכונדרית,והמצב שלי רק מחמיר.
    אני חושבת המון על מוות,ועל זה שאני מפחדת למות בגיל הזה (אין לי נטויות אובדניות,אלא להפך,אני מפחדת מהמוות ולא רוצה שהוא יגיע)
    אני יותר מידי מודעת לגוף שלי,וכל פעם שיש לי משהו שנראה לי חשוד..למשל איזה לחץ בחזה,אני ישר מפחדת לקבל דום לב ולמות במקום.
    אני יודעת שהכל פסיכולוגי,ושאם המצב הבריאותי שלי תקין,אין לי ממה לפחד..אבל אני מפחדת שהוא לא תקין למרות שעשיתי את כל הבדיקות לב האפשריות,המראות שהוא תקין לחלוטין.
    אני מפחדת גם שבגלל שאני חושבת הרבה על מוות,אני אמות מהמחשבות.אומרים שלנפש יש השפעה על הגוף.
    אני מתפקדת נורמלי לחלוטין בחיי היום יום,אני לא דכאונית..אני צוחקת הרבה,יש לי הרבה חברות.. ואף אחד לא יודע על ההפוכונדרייה שלי. זה רק אני עם עצמי..והמחשבות השליליות שתוקפות אותי מידי תקופות.
    אאני הולכת לישון עם מחשבות רעות,ואני קמה בבוקר עם מחשבות רעות..כמובן על מוות.
    הייתי רוצה לקבל טיפים,איך להשתלט על זה..מה לעשות עם זה..אני ממש מתחילה להתייאש,ואני מפחדת.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפוכונדרייה

הוספת תגובה

• היפוכונדרייה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    04/04/2011

הטיפ היחיד, אם זה גורם לך סבל רב ופוגע בתיפקוד, כדאי לפנות לפסיכיאטר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו