מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום,אנסה להיות ענייני ולקצר.רוני03/04/2011
אני בן 27.נראה טוב והכל בסדר.ומה שקרה לי זה הדבר הבא:
השיער שלי הלבין בערך ב40 אחוז תוך חצי שנה.
אמנם אני קצת את החלקים הבולטים יותר של הלבן וזה לא נראה נורא,
אבל,הדימויי העצמי שלי קרס.
אני חייב לציין למען ההגינו שגם בשל בעיה אחרת שהייתה לי פעם בעור התנהגתי באופן דומה.אבל הפעם זה חומר פי כמה.
אני מתקשה לתפקד ביוםיום,אור הפלורסנט שמאיר לי על השיער כל בוקר פשוט מדכא אותי.הדימוי העצמי החיצוני שלי כמעט קרס.אני כל היום רק חושב על זה ולמה זה נפל עליי.יוצא עם בחורות ובורח מתאורה מסויימת.פשוט סיוט.
אני בעצם מוכן למכור כלייה בישביל שהיה אפשר לסדר את זה.ממש בפתאומיות תוך חצי שנה כאילו נהרסו לי החיים.
השאלה שלי היא כזאת:
1.אין לי יותר מדיי כסף.האם הטיפול המומלץ הוא פסיכאטרי או פסיכולוגי?
2.האם קיימת תרופה מסויימת שמטפלת בדימוי חיצוני נמוך(ואני נראה טוב מאוד באופן כללי),ואפילו אומרות לי בחורות שאני נראה צעיר,אבל זה כי הן לא התעמקו בשיער שלי.
3.אם קיימת תרופה כזאת,איך בדיוק היא עובדת?
כי אני רוצה רק למקד טיפה את המצב שלי:
בתפיסה שלי אני אדם "צעיר וקליל",וככה אני מתנהל ביומיום שלי ואת כל חיי החברה שלי.כעת,גם אם אני קצת צובע את השיער וזה אינו בולט מדיי בציבור,עדיין באופן אישי וקרוב יותר ניתן להבחין וזה כאילו מנפץ כל מי שאני.אני מרגיש שכאילו כל מה שהתבססתי עליו קרס,ואני צריך להתחיל לצאת רק עם בחורות בוגרות יותר ולוותר על חלומות שלי.אני אפילו לא בחרתי בעבודה מסויימת בגלל העניין הזה.
מקווה לעזרה ותודה,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום,אנסה להיות ענייני ולקצר. - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור04/04/2011הפיתרון: פסיכותרפיה ( שיחות טיפוליות עם פסיכולוג קליני או פסיכיאטר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי שזה בעצם bdd.האם לא מומלץ
רוני04/04/2011טיפול תרופתי?
אין לי גם יותר מדיי כסף לטיפולי שיחות כרגע.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)