שלום,אנסה להיות ענייני ולקצר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום,אנסה להיות ענייני ולקצר.
    רוני
    03/04/2011

אני בן 27.נראה טוב והכל בסדר.ומה שקרה לי זה הדבר הבא:
    השיער שלי הלבין בערך ב40 אחוז תוך חצי שנה.
    אמנם אני קצת את החלקים הבולטים יותר של הלבן וזה לא נראה נורא,
    אבל,הדימויי העצמי שלי קרס.
    אני חייב לציין למען ההגינו שגם בשל בעיה אחרת שהייתה לי פעם בעור התנהגתי באופן דומה.אבל הפעם זה חומר פי כמה.
    אני מתקשה לתפקד ביוםיום,אור הפלורסנט שמאיר לי על השיער כל בוקר פשוט מדכא אותי.הדימוי העצמי החיצוני שלי כמעט קרס.אני כל היום רק חושב על זה ולמה זה נפל עליי.יוצא עם בחורות ובורח מתאורה מסויימת.פשוט סיוט.
    אני בעצם מוכן למכור כלייה בישביל שהיה אפשר לסדר את זה.ממש בפתאומיות תוך חצי שנה כאילו נהרסו לי החיים.

השאלה שלי היא כזאת:
    1.אין לי יותר מדיי כסף.האם הטיפול המומלץ הוא פסיכאטרי או פסיכולוגי?
    2.האם קיימת תרופה מסויימת שמטפלת בדימוי חיצוני נמוך(ואני נראה טוב מאוד באופן כללי),ואפילו אומרות לי בחורות שאני נראה צעיר,אבל זה כי הן לא התעמקו בשיער שלי.
    3.אם קיימת תרופה כזאת,איך בדיוק היא עובדת?

כי אני רוצה רק למקד טיפה את המצב שלי:
    בתפיסה שלי אני אדם "צעיר וקליל",וככה אני מתנהל ביומיום שלי ואת כל חיי החברה שלי.כעת,גם אם אני קצת צובע את השיער וזה אינו בולט מדיי בציבור,עדיין באופן אישי וקרוב יותר ניתן להבחין וזה כאילו מנפץ כל מי שאני.אני מרגיש שכאילו כל מה שהתבססתי עליו קרס,ואני צריך להתחיל לצאת רק עם בחורות בוגרות יותר ולוותר על חלומות שלי.אני אפילו לא בחרתי בעבודה מסויימת בגלל העניין הזה.
    מקווה לעזרה ותודה,
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום,אנסה להיות ענייני ולקצר. - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    04/04/2011

הפיתרון: פסיכותרפיה ( שיחות טיפוליות עם פסיכולוג קליני או פסיכיאטר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי שזה בעצם bdd.האם לא מומלץ

רוני
    04/04/2011

טיפול תרופתי?
    אין לי גם יותר מדיי כסף לטיפולי שיחות כרגע.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו