שאלה דחופה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה!
    A
    05/04/2011

האם התרופה לוסטראל מקבוצת ה ssri יכולה לגרום לצורה כלשהי של תוקפנות? עצבנות וחוסר שקט מופרז ביותר?< אני חייבת לציין שמאז שנתנו לי את התרופה אני אולי פחות דכאונית אבל כל הזמן ע צ ב נ י ת אני שוקלת להפסיק לקחת את התרופה כי אני פוגעת בסובבים אותי....האם יתכן שהמצב קשור לנטילת התרופה??
    האם ידוע על עוד תרופות פסיכיאטריות שעלולות לגרום לתוקפנות וחוסר שקט קיצוני???

אשמח לתשובה במהרה,תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה!

הוספת תגובה

• אפשר תשובה??????

A
    07/04/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה! - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    09/04/2011

זה אפשרי שהתרופה גורמת לך לאי שקט. דרך לבדוק זאת היא לרדת לחצי מינון לראות אם יש השפעה על העצבנות. יתכן שאת צריכה מינון נמוך יותר. בכל מקרה התייעצי עם מי שרשם לך את הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי מה לגבי שילוב עם למיקטל

A
    09/04/2011

למיקטל בפני עצמה אמורה להיות עם השפעה אנטי-דיכאונית,לא??? ואני לוקחת 200 מ"ג למיקטל עם 100 מ"ג לוסטראל ס"ה...יכול להיות ששתיהן ביחד זה שילוב לאו דווקא לטובה??? והאם סרוקוול xr גם בעצם בפני עצמה מכילה את התרופה למיקטל בהשפעתה????

מחכה לתשובות,תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו