בעיה רצינית! מבקשת עזרה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה רצינית! מבקשת עזרה!!
    A
    09/04/2011

אני נואשת לגמרי!!! אני נוטלת את התרופה סרוקוול xr בערך משהו כמו קצת יותר מחצי שנה....אני עולה במשקל וחוששת מה יהיה הלאה מהבחינה הזאת....אני כבר לא יודעת מה לעשות!! אני כבר מתחילה לחשוב שעדיף בלעדיה ואני נמצאת בהתלבטות קשה! מכיוון שנפשית היא עוזרת לי אבל בוא זמנית גורמת לי להרגיש רע מאיך שהשמנתי ושאני לא מצליחה להתגבר על זה...אני לוקחת אותה לפני השינה ובמשך הלילה כל הזמן קמה לאכול!! מה עלי לעשות???!!! אם אפסיק לקחת את התרופה מצבי הנפשי יתדרדר!!! אין פיתרון לדבר הזה???!!!

::::::::::::::::::::((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה רצינית! מבקשת עזרה!!

הוספת תגובה

• אשמח אם תתייחסו

A
    09/04/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה רצינית! מבקשת עזרה!! - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    11/04/2011

מכיוון שלא הסברת מדוע את לוקחת את הטיפול הזה קשה לי לענות אבל באופן עקרוני אם יש תופעת לוואי שמאד מפריעה הדבר הראשון הוא ללכת לרופא שמכיר אותך או לרופא שבפניו מוצגים כל הנתונים על מצבך ולדון איתו על היתרונו, החסרונות והאפשרויות האחרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה רצינית! מבקשת עזרה!! - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    13/04/2011

התמודדות עם השמנה: פעילות גופנית, דיאטה, לשלב טופאמקס כמייצב וכן מעודד ירידה במשקל, במקרה ויש שינוי בשומני הדם וסיכון לסוכרת יש לישקול להחליף לתרופה אחרת. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו