ממה חברה שלי סובלת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממה חברה שלי סובלת?
    חברה מודאגת
    10/04/2011

שלום,
    יש לי חברה שהשתגעה, במלוא מובן המילה.
    זה התחיל בזה שהיא היתה מדברת במשך שעות על שטויות, דברים שלא קשורים אחד לשני וכו'..
    אחר כך זה החמיר. היא התחילה לדבר על זה שמסוכן לנו לחיות כאן "יש כאן יותר מדי לבבות פועמים, צריך לברוח למקום מוגן" היא אמרה לכמה חברים ומיד אחר כך הלכה לדפוק בבתים של אנשים ולצעוק עליהם שצריך להכנס למרחבים מוגנים כי עומדים להרוג אותנו..
    היא היתה אצל פסיכיאטרים והבנתי שלאחרונה אישפזו אותה בנס ציונה ואסור אפילו לבקר אותה.
    היא סיפרה שכשהיא היתה ילדה היא עברה הטרדה מינית על ידי בן דוד שלה ובמשך כמה שנים גם גרה במקום שנחשב מסוכן, שפצמ"רים ויריות היו חלק משגרת היום (למרות ששום דבר נורא לא קרה..)
    אולי יש קשר לדברים האלה ואולי לא.. אני רוצה מאוד לדעת ממה היא סובלת ואם יש דרך כלשהי לעזור.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממה חברה שלי סובלת?

הוספת תגובה

• ממה חברה שלי סובלת? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    13/04/2011

לא נראה לי נכון לעשות ספקולציות על מישהי שכעת מטופלת ואולי באשפוז וכן בנוסף חסר מידע רב לשם אבחנה מיקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו