מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיזהרו מהפסיכיאטר הנרי שורקורבן14/04/2011
הרופא הנרי שור הוא מטפל לא אנושי, לא מקצועי, רמאי ותאב בצע.
הוא קיבל אותי בקליניקה פרטית לפגישת יעוץ ולא רק שלא עזר לי אלא אפילו הזיק לי בגלל היחס המזלזל והמשפיל המובהק שהפגין כלפי ודרש ממני לשלם סכום יותר גבוה של כסף על הפגישה איתו מהסכום שנאמר לי בטלפון ככה שיצאתי ממנו מרומה ופגוע.
ניסיתי לברר אם קיימים עוד מטופלים שנפגעו ממנו והסתבר שקיימים עוד אנשים שנפגעו ממנו בדיוק כמוני ואני מרגיש שאני מחוייב להזהיר מפניו אנשים אחרים ששייכים לאוכלוסיית פגועי הנפש שהיא אוכלוסייה פגיעה ורגישה כל כך כדי שהוא לא יפגע בקורבנות נוספים. תשמרו על עצמכם אנשים יקרים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלו מילותיו של דר.שור תחת מעקב כפוי
יוסי פרלשטיין01/11/2011סיפור חיי הינו רבדים על גבי רבדים אשר חוט שני אחד מקשר בבינהם: בוגדנוןתה של מדינת ישראל באוכלוסיות המסומנות כמנוולות, מננונות ובעייתיות, אותם בני אדם שספרטה הכשרה בקושי סובלת אותן וילידהן אמורים לספוג עינויים רפואיים והתעללות חברתית, גם מצד גופי השלטון לל משך חיינו כי אי אפשר היה לזרוק אותנו מן הסלע- במיוחד צורב החוט כאשר מדובר בעצב הפתוח של הסכם השילומים אשר חייב את המדינה במחוייבות למי שרק היא נותרה לנו, לילדים בימים ההם רצפה, בסיס וגג לקיומנו. דר. הנרי שור קידמני בפתח הכינוס השני של ועדת המעקב הכפוי- לסבר את אזניכם מדובר באלימות משפחתית איומה שפרצה מן הכתובת שהיתה על קיר נישואי הורי ןעשר שנות מחזות איומים, מילוליים ופיזיים של שני אנשים שהגירו את הכעס שהצטבר באופן שאיבדו צלם אנוש- הכל מול אדם שלא השתחרר חזרה לבית אוהב אלא לקיום זר, חדש ומפתיע: לראשונה בלי הורים, מול ציבור מטושטש דעת, הדור שידע את יוסף כבר לא רצה לדעתני מחשש לשלומם הטוב- מקרטע מול עולם לא מוכר - בדיוק מה שישראל קבלה כסף גרמני למנוע טרגדיות לאור מזכר הפסיכולוגים אריך פרום ויאן בסטיאנס 1946, הרבה לפני הסכם השילומים שחזו את הדור שיבוא לעולם- מה שהיה לדר. חובב תרבות פולין וחונך מחר תערוכה בגלריה העירונית בבת-ים, המתגנדרת בציטוט משל ואן גוך- לפנות אל נפש נרעשתבזחיחות חגה על כסא מנהלים היה" האם אתה- כלוןמר אני. י.פ.- חושב שאתה היום יותר שפוי מאשר לפני שבועיים" אולם הועדת המעקב געה בצחוק ניחר, עגלי מרבק ופרות בשן, חזירי תת-אדם הרעידו את קירות חדר מרפאת החוץ בעליצות שיכורים מזוויעה בעוד דר. הנרי השור חג בחיוך קטנטן על כסא. בדרן הגילדה, סטנד אפ קומדי פסיכיאטרי. ארור יהיה, ארורים כל הטרמיטים והדבורים מרעיו והיונקים משדי דעתו. יהיו ימיו חומץ ולילותיו לענה. יחיה עד מאה ושישים ותדע ארץ ומלואה וכל באי תבל שיש להם עניין בשיטור פסיכיאטרי וברצח אופי וציד אדם פסיכיאטרי מיהו האיש הפולני יהודי התרבותי הזה- שערה לא תופל מראשו- אתם שאו את אנחתי מולו והודיעו בעולם כולו.
הנני ידוע לשלוןשה מרכזים נשיאותיים אמריקאיים, גורמי זכויות אדם באירופה ובאמיקה, סופרים, אמנים, משוררים, גופי תקשורת, אנשי ונשות דת וניצולי הפשע נגד האנושות אשר הפסיכיאטריה מבצעת כמי שקרובה ביותר לסבל הנפשי, כביכול מצויידת בידע ובתקציבים- בוגדת, אונסת ורוצחת אותנו, חבל תליה לקיומנו החתוםבנוראיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנרי שור הוא רופא עם הפרעת אישיות
קורבן נוסף16/10/2012הנרי שור הוא רופא עם הפרעת אישיות אנטיסוציאלית (הפרעת אישיות שהייתה אצל היטלר)-
הוא מזלזל, משקר, מתאכזר למטופלים כשהם אומרים משהו שלא נראה לו, צר אופקים וחסר אמפתיה. תיזהרו ממנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבינה איך נתנו להנרי שור הזה
קורבן נוסף02/11/2012להיות מנהל מרפאה!
הוא טיפוס פאתטי ודוחה ביותר- גמד עם כרס וכשהוא מדבר הוא מדבר כמו איזה אוטיסט ובנוסף להכל מרשה לעצמו להתנשא ולהשפיל מטופלים
פשוט טיפוס מגעיל ברמות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר הנרי שור גרם לנו להרס המשפחה
דנה12/12/2012בני החייל נשלח אליו לחוות דעת והפסכיטר הנ"ל כתב עליו חוות דעת גרועה וחמורה שגרמה לשיחרורו המיידי מהצבא ולהרס המשפחה כולה. לידיעתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנרי שור נרדם בזמן הטיפולים
מטופל של שור28/12/2013הייתי מגיע אל הווילה שלו בסביון. הוא היה גובה 600 שקלים לשעה, וכעבור עשר דקות מתחילת הטיפול העיינים שלו היו נעצמות. הייתי מעיר לו ושואל מדוע הוא ישן, והא היה מכחיש בכל פעם ואומר שהוא שומע אותי. בסופו של דבר עזבתי אותו, והוא נעלב ואמר שאני "טורק את הדלת בפניו"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)