מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי חרדה בעיקראור15/04/2011
שלום אני בן 29 סובל לאחרונה מהרבה התקפי חרדה
לוקח ציפרלקס 20 מ"ל וקלונקס
הקלונקס לא ממש עוזר
יש לי הפניה מרופא לפסכולוג ואמרו שאני צריך פסיכיאטר
כי אני צריך גם אישור לעבודה כי יש לי פחד ממקום מלא אנשים כמו קניונים, עבודה , קלונוע
הרופא שלי קרא לזה אגרופוביה (לא הבנתי מה זה בדיוק
א. אני צריך טיפול טוב שיעבור
ב. לדעת איך אני מתקדם מפה ואיך אני יוצא מזה
ג. אישור לעבודה כי שאני בלחץ ושם יש לי המון התקפי חרדה ויש שם הרבה אנשים
הבעיה שאני רק מתחיל בזה למרות שזה קרה לי בעבר והייתי בבית חולים אבל אחרי חודשיים זה נעלם
אני לא יוצא הרבה מהבית אני נמצא בחדר
בבית אין לי כלום שזה מוזר כי אם אני יוצא לדוגמא לאוטובוס תוך דקה מתחילה לי עוד דפיקת לב מפחידה ואני חייב לשבת זה מפחיד כי פעם הלב שלי דפק המון וחזק והתעלפתי בקופת חולים לציין שא.ק.ג תקין אקו לב תקין בלוטת תריס תקין בדיקות דם תקינות חוץ ממחלה כרונית של חוסר קרישת דם
אשמח להדרכה ולמי אני יכול לפנות אני גר בפ"ת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי חרדה בעיקר - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/04/2011יש לפנות לפסיכיאטר המטפל ב CBT , טיפול התנהגותי קוגנטיבי, שילוב תרופות ו CBT יהווה את הפיתרון הטוב ביותר.
לפרטים אודות CBT אתה מוזמן לבדוק באתר שלי. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)