שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    N
    15/04/2011

שלום,
    אני סובלת מOCD כבר כמה שנים, ולאחרונה עמדתי להתחיל טיפול באנאפרניל (ולנסות כדורים בפעם הראשונה)...
    הופנתי לקרדיולוג בגלל דפיקות לב חזקות (לפני שהתחלתי לקחת את הכדור) והוא אמר שיש איוושה בלב, הוא אמר שב99 % הכל בסדר אבל שלח אותי לבדיקות ליתר ביטחון, הוא ייעץ לי לא להתחיל את האנאפרניל עד אחרי הבדיקות.
    הבעיה היא שהבדיקות נקבעו רק לעוד חודש ואי אפשר להקדים אותן, ואני לא רוצה לחכות יותר עם הכדורים (לקח לי הרבה זמן להשתכנע לנסות ואני רוצה כבר להתחיל), התייעצתי עם הפסיכיארית והיא יעצה לי לקחת כדור מהSSRI, ונתנה לי לבחור בין ציפרלקס לסרוקסט, בחרתי בסרוקסט אך אני רוצה להיות בטוחה שבאמת אפשר לקחת את הכדור גם אם יש איזשהי בעיה בלב..
    האם סרוקסט יכול לגרום לבעיות בלב? האם הוא יכול להשפיע על הבדיקות ? האם יש אזהרה כלשהי לאנשים שכן יש להם בעיות בלב בנוגע לסרוקסט? (אני יודעת שאנאפרניל כן יכול לגרום לכאלה תופעות לוואי..)
    בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    17/04/2011

הפסיכיאטרית שלך צודקת, הרבה יותר בטוח תרופה מקבוצת SSRI, התרופות יחסית בטוחות מאוד. ציפרלקס יותר בטוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו