יעילות ריטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעילות ריטלין
    ליאת
    15/04/2011

שלום,אני בת 28 במשקל 49 ק"ג.התחלתי ליטול ריטלין בהמלצת פסיכיאטר במסגרת טיפול בהפרעות שינה.סבלתי מעייפות נוראית,לא נרקולפסיה.התחלתי לקחת 10 מ"ג ריטלין רגיל ומאוד התרשמתי מההשפעה אך למעט זמן(כ3 שעות).הרופא ציין שמותר לקחת שניים וגם שלשה ביום אם יש צורך וכך עשיתי וזה היה מצויין,מזמן לא הרגשתי טוב כ"כ.בגלל שאני חייבת לתפקד שעות רבות (יום עבודה של 10 שעות) הרופא המליץ לי לעבור לריטלין la 30 מ"ג כדור אחד ביום.משום מה אני מרגישה הרבה פחות השפעה,בחצי היום נעלמת ההשפעה בכלל ואני מפחדת לקחת שניים.האם זה הגיוני באמת שהריטלין הרגיל יותר טוב לי?ובנוסף,בנטילת ריטלין רגיל אפילו ארבעה ביום בהקצנה,אני מגיעה ל40 מ"ג אך אם אקח שני la זה 60 מ"ג.אני לא כ"כ מבינה בזה אך האם יש לשאוף למינון הנמוך ביותר?
    בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעילות ריטלין

הוספת תגובה

• יעילות ריטלין - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    17/04/2011

השאיפה תמיד טיפול ארוך יותר, כגון LA או קונצרטה.
    הריטאלין הרגיל עובד מהר יותר ומגיע לשיא מהר יותר , לכן התחושה היותר טובה. הטיפול הארוך טווח, קצת יותר מתון בשינוי הריכוז בדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו