שלום וברכה! להכנס בבקשה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום וברכה! להכנס בבקשה!
    A
    15/04/2011

הייתי היום אצל הפסיכאטרית שלי והיא הסבירה לי שאסור! לי להפסיק ליטול את התרופה סרוקוול xr כי זה חד-משמעית ידרדר את מצבי! אני התלוננתי פה לפני מעט זמן לגבי תופעות הלוואי הקשות של התרופה אבל מכיוון שהיא אכן,עוזרת לי מבחינה נפשית אני נאלצת להמשיך לקחת אותה באופן קבוע. היא נתנה לי תרופה נגד אקטיזה שאצטרך לקחת מידי פעם כשהדופק לב שלי עולה ואני מרגישה תחושת חוסר מנוחה...

רציתי לשאול:
    האם התרופה נחשבת לתרופה יעילה בצורה נחרצת? ואכן משתלם לא לוותר על הטיפול? גם במידה של להצטרך להקפיד לשמור על התזונה ופ"ג? האם יכול להיות שהתרופה מונעת ממני להגיע לאישפוז ומשפרת את מצבי? והרבה בזכותה אני בעצם מתפקדת?

מחכה לתשובות! המון תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום וברכה! להכנס בבקשה!

הוספת תגובה

• שלום וברכה! להכנס בבקשה! - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    17/04/2011

היי A , התרופה אכן נחשבת כיעילה ואחת התרופות היעילות והמכרות ביותר בעולם. יחסית תרופה עם פרופיל נמוך של תופעות לוואי, לאורך זמן ( מעל שנה) השפעה חיובית על המח, הגנה ושיפור היכולת הקוגנטיבית.
    ממליץ בחום לנסות בכל מחיר לא להפסיק, באם אין ברירה כמובן ועל פי המלצת הרופא המטפל מן הסתם. חג שמח ובריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו