מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום וברכה! להכנס בבקשה!A15/04/2011
הייתי היום אצל הפסיכאטרית שלי והיא הסבירה לי שאסור! לי להפסיק ליטול את התרופה סרוקוול xr כי זה חד-משמעית ידרדר את מצבי! אני התלוננתי פה לפני מעט זמן לגבי תופעות הלוואי הקשות של התרופה אבל מכיוון שהיא אכן,עוזרת לי מבחינה נפשית אני נאלצת להמשיך לקחת אותה באופן קבוע. היא נתנה לי תרופה נגד אקטיזה שאצטרך לקחת מידי פעם כשהדופק לב שלי עולה ואני מרגישה תחושת חוסר מנוחה...
רציתי לשאול:
האם התרופה נחשבת לתרופה יעילה בצורה נחרצת? ואכן משתלם לא לוותר על הטיפול? גם במידה של להצטרך להקפיד לשמור על התזונה ופ"ג? האם יכול להיות שהתרופה מונעת ממני להגיע לאישפוז ומשפרת את מצבי? והרבה בזכותה אני בעצם מתפקדת?
מחכה לתשובות! המון תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום וברכה! להכנס בבקשה! - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/04/2011היי A , התרופה אכן נחשבת כיעילה ואחת התרופות היעילות והמכרות ביותר בעולם. יחסית תרופה עם פרופיל נמוך של תופעות לוואי, לאורך זמן ( מעל שנה) השפעה חיובית על המח, הגנה ושיפור היכולת הקוגנטיבית.
ממליץ בחום לנסות בכל מחיר לא להפסיק, באם אין ברירה כמובן ועל פי המלצת הרופא המטפל מן הסתם. חג שמח ובריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)