מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר יונתן- כתבת כי צריך חצי שנה שליוסי19/04/2011
מה, של הזיות ושמיעת קולות וכו...
אם האירוע של ההזיות נמשך נניח חודש בלבד ואז החולה חזר
להבת מצבו ואת הטעויות שהוא עשה - אז זה לא סכיזופרניה?
כתבתה גם:
"אבחנה מתבססת על קריטריונים ברורים, כגון DSM האמרקאי או ICD אירופאי.
המאפיין המרכזי בתהליך סכיזופרני , מהלך של פגיעה תיפקודית הדרגתית ההולכת ומחמירה."
במקרה שלי לא הייתה ירידה בפגיעה התיפקודית באופן הדרגתי כי, אחרי כ-3 חודשים
מאז התקף חזרתי לעבודה - אבל לא בהיקף מלא ואילו אחרי שנה עבדתי במשרה
מלאה ועוד שעות נוספות. אם היום אני עובד 10 שעות ביום כל יום האם יש לי
פגיעה סכיזופרנית המחמירה עם הזמן. לדידי אין החמרה בגלל הסכיזופרניה.
הם לפי מסמכי דוחות מס הכנסה אני יכול להביא לפסיכיאטר שיקבע לי כי לא הייתה לי סכיזופרניה.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר יונתן- כתבת כי צריך חצי שנה של - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור24/04/2011האבחנה מבוססת על בדיקה קלינית ודיווח המטופל והסובבים.
חצי שנה , כולל חודש לפחות סימנים פעילים, כמו כן כולל, תקופה מקדימה של שינוי התנהגותי תיפקודי, וכן לאחר התקופה הפעילה, שאריות מהמצב.
באם אתה לא ממלא את הנ''ל, אין מה להתאמץ באבחנה דרך הפורום, אז כנראה שלא.
בכל מקרה האבחנה היחידה , זה לאחר בדיקה יסודית והתרשמות של פסיכיאטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)