מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדותמירית19/04/2011
שלום רב,
אני בחורה בגיל 30 לחיי, לפני כ-שלושה שבועות נפרדתי מבן זוגי.
במשך 7 חד' התגוררנו יחד, היו לנו כלבים משותפים וחיים טובים.
בחודש האחרון- לצערי משהו התפקשש מצידי ומצידו, והוא החליט לעזוב את הבית.
לקחתי את הפרידה מאד קשה, הרגשתי שקורעים" לי את הלב.
מאז, אני במצב של דיכאון, לא מצליחה להרדם, בבקרים אני חסרת מנוחה, עצובה בכל שע' היום ולא מפסיקה לבכות. לצערי גם את עבודתי הפסקתי. וכרגע כל דבר נראה לי ריקני וחסר משמעות. הכאב מאד חד, שכל מה שאני מבקשת הוא להבריא ולחזור להיות האישה המאושרת שאני זוכרת. אשמח אם תוכל לייעץ לי על טיפול מסויים או על כדורים (טבעיים) או לא. שאוכל לתפקד בחיי ולחזור לחיים שיגרתיים ונורמליים.
בברכה
מירב
נ.ב
אשמח אם תחזור אלי בשם בדוי- או כתשובה למייל. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור24/04/2011הרושם להפרעת הסתגלותית, עכם מרכיב דיכאון. את יכולה לפנות לרופא משפחה ולבקש טיפול נוגד דיכאון.
מומלץ טיפול בשיחות, פסיכותרפיה.
לפרטים לגבי הטיפולים השונים, את מוזמנת לבדוק באתר שלי. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)