חרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות
    שלום
    21/04/2011

חרדה חוזרת מפיצול אישיות.שוב פעם יש לי פחד אדיר מפיצול אישיות.זה נובע מכך שאני עושה שיחות שלמות שלי עם עצמי,כלומר אני כל הזמן מספר לעצמי(בלב) את מה שאני מרגיש רע ממנו,מה שכיף לי ממנו,מה שאני אוהב וכו',ובנוסף מנסה לפתור דברים ככה,אבל גם עונה לעצמי בגוף שני וממש מדבר עם עצמי ועושה שיחה כביכול עם מישהו אחר(אבל בלב ולא בקול).מה שקורה הוא שלפעמים אני מרגיש לא לבד כאשר אני לבד וכו'.עכשיו חזר הפחד מפיצול אישיות עוד פעם יש לי את המחשבה שאולי בעצם אני מדבר עם מישהו אחר(אבל כשאני מדבר עם עצמי זה הקול שלי ואני מדבר)אבל רע לי ואני בדיכאון קטן כזה.
    זה פיצול אישיות?
    ואם זה פיצול אישיות,מה אפשר לעשות?
    אני ממש מפחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

• חרדות - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    24/04/2011

לגבי פיצול אישיות , חפש בגוגל : DID .
    יש צורך באבחון מקצועי ורק לאחר מכן לקבוע טיפול.
    לא מומלץ לקפוץ למסקנות לגבי אבחנות עצמיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל זה חייב להיות בהכרח פיצול אישיו

שלום
    24/04/2011

ת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובנוסף בקשר ללקרוא כבר קראתי יותר

שלום
    24/04/2011

מדי על זה ואני פשוט מת מפחד מהמחלה הזאת.ממש מפחד.
    ואגב יש לי עוד שאלה:
    מישהו שיש לו פיצול אישיות,מתייחס אל עצמו כאל שני אנשים?
    נגיד שואלים אותו מה קורה?
    הוא יענה:אנחנו בסדר וכאלה כמו בבדיחות על המחלה הזו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבקש תגובתכם

שלום
    27/04/2011

עכשיו הבנתי יותר את עצמי בנוגע להרגשה הרעה.עכשיו הבנתי שההרגשה הרעה לא הייתה מהדיבור הפנימי שלי עם עצמי,אלא מהמחשבות שלי.המחשבות שלי הן אלו שגרמו ועדיין גורמות לי להרגיש רע.המחשבות הן שהקול הפנימי שלי הוא בעצם מישהו אחר,ובנוסף שמישהו אחר חי בתוכי,ושהגוף שלי נחלק בין שני אנשים,אני ועוד מישהו.ומהסיבה שקראתי שבפיצול אישיות יש לדמות החדשה גם גיל וגם שם אחר,אז זה מה שקרה.פתאום קפץ לי שם וגיל לראש,וזאת כאילו הדמות שחיה בתוכי...עכשיו אני יותר מפחד,אבל מבין את עצמי.המחשבה הזאת שהדמות שכביכול יצרתי(מה שקפץ לי לראש היה 28 ורונן סתם לא יודע למה)חיה בתוך הגוף שלי גורמת לי להרגיש רע,אני כביכול מדמיין דמות שמסתכלת עליי ורוצה לחיות בתוך הגוף שלי.זאת אומרת עכשיו אני מרגיש רע שכביכול הקול הפנימי שעוזר לי לפעמים הוא בעצם הדמות שיצרתי במחשבה,במקרה הזה מישהו בשם רונן בן 28(זה מה שעלה לי לראש מהפחד וכו').זה פיצול אישיות?!?
    אשתדל לפנות לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבקש תגובתכם - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    28/04/2011

אני ממליץ לך בחום לפנות לאבחון וטיפול, , יש צורך לבדיקה יסודית לשם אבחון מיקצועי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו