מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשק ותרופות פסיכיאטריותdavid28/04/2011
שלום
כיום משוחרר מהצבא כ4 שנים, לאחר כשנה התחילו אצלי חרדות מטורפות (כלליות כל הזמן + פחד ממקומות סגורים ושינויים בחיים), בנוסף לכך סבלתי מנדודי שינה קשים ביותר (שבועות בלי שינה לחלוטין ונמנומים ביום בעבודה וכאלה...), לאחר כשנה וחצי של סבל פניתי לפסיכיאטרית פרטית לטיפול, ניסינו תקופה ארוכה ציפרלקס אבל לא הלך טוב בכלל.
לאחר מכן ניסינו רסיטל, אבל בגלל שאני שותה המון זה הוביל אותי לאובדן הכרה והתעלפויות. כיום לוקח בונסרין לשינה (רק על פי צורך בתקופות הקשות באמת וכמות לפי איך שאני מכיר את עצמי).
יש לציין שאני עובד כמאבטח מאז השחרור.
כחלק מהבעיות אני לא מסוגל לעלות בכלל על אוטובוסים,מעליות,ולצאת לדייטים...
בהמשך לבעיית האוטובוסים הפכתי לעריק מהמילואים בגלל שאין לי כיום אוטו להגיע לשם.
רציתי לדעת אם תרופות כמו קלונקס,קזנקס,קלונופין, עלולות לפגוע לי באישור נשק ובעבודה ובמילואים.
יש לציין שהפסיכיאטרית שלי מסרבת בתוקף לתת לי אף אחד מהם בטענה שהם ממכרות מאוד, למרות שהסברתי לה שאני רוצה רק כמות מוגבל כל חודש לצורך "משימות ייעודיות", (למשל לצאת כבר סוף סוף לדייט ודומיו...)....
סורי על החפירה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר david
david29/04/2011מישהו משהו????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ... עדיין לא קיבלתי תשובה.....
david30/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל התרופות שהזכרת יכולות
ילי01/05/2011ועוד איך לגרום לך לפגיעה באישור נשק, עבודה ומילואים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)