נשק ותרופות פסיכיאטריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשק ותרופות פסיכיאטריות
    david
    28/04/2011

שלום
    כיום משוחרר מהצבא כ4 שנים, לאחר כשנה התחילו אצלי חרדות מטורפות (כלליות כל הזמן + פחד ממקומות סגורים ושינויים בחיים), בנוסף לכך סבלתי מנדודי שינה קשים ביותר (שבועות בלי שינה לחלוטין ונמנומים ביום בעבודה וכאלה...), לאחר כשנה וחצי של סבל פניתי לפסיכיאטרית פרטית לטיפול, ניסינו תקופה ארוכה ציפרלקס אבל לא הלך טוב בכלל.
    לאחר מכן ניסינו רסיטל, אבל בגלל שאני שותה המון זה הוביל אותי לאובדן הכרה והתעלפויות. כיום לוקח בונסרין לשינה (רק על פי צורך בתקופות הקשות באמת וכמות לפי איך שאני מכיר את עצמי).
    יש לציין שאני עובד כמאבטח מאז השחרור.
    כחלק מהבעיות אני לא מסוגל לעלות בכלל על אוטובוסים,מעליות,ולצאת לדייטים...
    בהמשך לבעיית האוטובוסים הפכתי לעריק מהמילואים בגלל שאין לי כיום אוטו להגיע לשם.
    רציתי לדעת אם תרופות כמו קלונקס,קזנקס,קלונופין, עלולות לפגוע לי באישור נשק ובעבודה ובמילואים.
    יש לציין שהפסיכיאטרית שלי מסרבת בתוקף לתת לי אף אחד מהם בטענה שהם ממכרות מאוד, למרות שהסברתי לה שאני רוצה רק כמות מוגבל כל חודש לצורך "משימות ייעודיות", (למשל לצאת כבר סוף סוף לדייט ודומיו...)....
    סורי על החפירה...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשק ותרופות פסיכיאטריות

הוספת תגובה

• david

david
    29/04/2011

מישהו משהו????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיץ... עדיין לא קיבלתי תשובה.....

david
    30/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל התרופות שהזכרת יכולות

ילי
    01/05/2011

ועוד איך לגרום לך לפגיעה באישור נשק, עבודה ומילואים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו