היתעללות בחולי נפשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היתעללות בחולי נפשי
    לואיזה סממה
    29/04/2011

שמי לואיזה אני עובדת במשיק בית היום לצערי נוחכתי ליראות מראה שעד עכשיו אינו עוזב אותי בבית שאני עובדת ישנו בית צמוד של שכנים יש שם אישה בת 40 בערך אמא ל3 ילדים בראים נוכחתי ליראות אותה מתרוצצת עלומה בחצר וצועקת לעזר משום שראיתי איך בעלה היפעיל אותה לריצפה ושלף את החגורה מי המכנסיים שלו והיתחיל להרביץ לה היא נורא קראה לעזרה היא מוקראת כחולה אבל לעולם לא יזיקה לאיש לאחר מספר דקות ראיתי את בנה הבכור תופס אותה בריצפה כמו באמה והם פשוט הזריקו למה משהו והתחילו לקלל אותה ואז סגרות אותה באיזה חדר מאחרי בית נטוש איך שהיא עלום ואלכו ניכנסו לבית קשה לי אם הרגשה שאני לא יכלתי ליפרוץ לשם ולעזורה בבקשה עזרו לי לאן אני צריכה לפנות כיד שיפסיקו לתת להם להיתעלל באה מחכה לתגובתכם ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היתעללות בחולי נפשי

הוספת תגובה

• היתעללות בחולי נפשי - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    30/04/2011

את צריכה להתקשר למשטרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחייגי למשטרה!!!!!!! במיידי!!!!!

חסוייה
    30/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו