מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סבל קשה מנשוא מתחנן לעזרהנ'30/04/2011
שלום,
הסבל שלי קשה מנשוא. מתחנן לכל עזרה. אני בחור בריא בנפשי, אבל לא מסוגל לשאת יותר. אין שום דרך וטעם שאפשר לשאת כאלה כאבים פיזיים.
אני בחור בן 33 עד לפני שנה הייתי בריא פיזית לחלוטין.
בעקבות טיפול שיניים שעברתי , לפני שנה , אני סובל מכאבי תופת , רוב שעות היום. לפני שנה כשזה החל לא ידעתי מה קורה, הלכתי יום יום למרפאת השיניים . לא ידעתי שיש דברים כאלה מטיפולי שיניים, ולא האמנתי שיכול להיות דברים כאלה שיימשכו .
ומאז - לא אלאה בכל הבדיקות הרפואיות , משום שזה לא הפורום המתאים,
מבחינה דנטלית - עברתי עשרות רופאי שיניים, כירורגי פה ולסת, רפואת הפה, מרפאות כאב לשיניים , (הדסה עין כרם , אוניברסיטת תל אביב, בי"ח באשקלון, בי"ח בילינסון ועוד ועוד) ,אנדודנטים נוירולוגים, ועוד ועוד.
בדיקות MRI' CT - תקינות.
נטלתי ליריקה ואלטרולט - והמון משככי כאבים במהלך השנה.
נאלצתי להפסיק את הליריקה והאלטרולט , לפני כחודש .
(רק אחרי שהפסקתי - הבנתי שכנראה סייעו. אבל גרמו לבעיות בקיבה כנראה).
אני סובל כבר שנה רצוף ,ממאי שנה שעברה, יום יום מכאבי תופת במקרה הגרוע, ובמקרה הטוב מכאבים עמומים-בינוניים בחלל הפה, גרון שמאל, אוזן שמאל.
אני כבר לא מסוגל יותר.
אני רוצה לשים קץ לחיי... לא בגלל שאני לא רוצה לחיות, אלא כי הסבל לא אנושי. אף אחד לא יכול לסבול ככה יום יום, כאבים דמויי כאב שיניים רצחני בפה.
מה עושים ? התחלתי לחשוב על לאשפז את עצמי , אבל לא יודע איפה... אני צונח, כאבי תופת, לא יכול לקחת הרבה משככי כאבים כבר (דימומים בקיבה. אף פעם לא היו לי דברים כאלה) . לא יכול לרוץ מרופא לרופא כבר, אין כוחות. צריך מקום שיטפלו בי. ... אני לא רוצה להתאשפז :( אבל אני לא אחזיק מעמד יותר ככה.
בבקשה, כל עזרה.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחזיק מעמד
גאיה01/05/2011אל תתאבד, בכל זאת יש סבל יותר קשה משלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצבך קשה ביותר
אונדינה04/05/2011אולי תנסה להתאשפז במרפאה בלי קשר למחלת נפש?
לך לפרופסור הכי נחשב לשיניים?
האם ניסיתי הכל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבל קשה מנשוא מתחנן לעזרה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור05/05/2011מומלץ לנסות CYMBALTA תחת מעקב במרפאת כאב . בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלקת פה ולסת רמב"ם הם הטובים ביותר
חני05/05/2011וסיכוי גבוה מאוד שיעזרו לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם
נ'07/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)