סבל קשה מנשוא מתחנן לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבל קשה מנשוא מתחנן לעזרה
    נ'
    30/04/2011

שלום,

הסבל שלי קשה מנשוא. מתחנן לכל עזרה. אני בחור בריא בנפשי, אבל לא מסוגל לשאת יותר. אין שום דרך וטעם שאפשר לשאת כאלה כאבים פיזיים.

אני בחור בן 33 עד לפני שנה הייתי בריא פיזית לחלוטין.

בעקבות טיפול שיניים שעברתי , לפני שנה , אני סובל מכאבי תופת , רוב שעות היום. לפני שנה כשזה החל לא ידעתי מה קורה, הלכתי יום יום למרפאת השיניים . לא ידעתי שיש דברים כאלה מטיפולי שיניים, ולא האמנתי שיכול להיות דברים כאלה שיימשכו .

ומאז - לא אלאה בכל הבדיקות הרפואיות , משום שזה לא הפורום המתאים,

מבחינה דנטלית - עברתי עשרות רופאי שיניים, כירורגי פה ולסת, רפואת הפה, מרפאות כאב לשיניים , (הדסה עין כרם , אוניברסיטת תל אביב, בי"ח באשקלון, בי"ח בילינסון ועוד ועוד) ,אנדודנטים נוירולוגים, ועוד ועוד.

בדיקות MRI' CT - תקינות.

נטלתי ליריקה ואלטרולט - והמון משככי כאבים במהלך השנה.

נאלצתי להפסיק את הליריקה והאלטרולט , לפני כחודש .

(רק אחרי שהפסקתי - הבנתי שכנראה סייעו. אבל גרמו לבעיות בקיבה כנראה).

אני סובל כבר שנה רצוף ,ממאי שנה שעברה, יום יום מכאבי תופת במקרה הגרוע, ובמקרה הטוב מכאבים עמומים-בינוניים בחלל הפה, גרון שמאל, אוזן שמאל.

אני כבר לא מסוגל יותר.

אני רוצה לשים קץ לחיי... לא בגלל שאני לא רוצה לחיות, אלא כי הסבל לא אנושי. אף אחד לא יכול לסבול ככה יום יום, כאבים דמויי כאב שיניים רצחני בפה.

מה עושים ? התחלתי לחשוב על לאשפז את עצמי , אבל לא יודע איפה... אני צונח, כאבי תופת, לא יכול לקחת הרבה משככי כאבים כבר (דימומים בקיבה. אף פעם לא היו לי דברים כאלה) . לא יכול לרוץ מרופא לרופא כבר, אין כוחות. צריך מקום שיטפלו בי. ... אני לא רוצה להתאשפז :( אבל אני לא אחזיק מעמד יותר ככה.

בבקשה, כל עזרה.

[email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבל קשה מנשוא מתחנן לעזרה

הוספת תגובה

• תחזיק מעמד

גאיה
    01/05/2011

אל תתאבד, בכל זאת יש סבל יותר קשה משלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצבך קשה ביותר

אונדינה
    04/05/2011

אולי תנסה להתאשפז במרפאה בלי קשר למחלת נפש?
    לך לפרופסור הכי נחשב לשיניים?
    האם ניסיתי הכל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבל קשה מנשוא מתחנן לעזרה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    05/05/2011

מומלץ לנסות CYMBALTA תחת מעקב במרפאת כאב . בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלקת פה ולסת רמב"ם הם הטובים ביותר

חני
    05/05/2011

וסיכוי גבוה מאוד שיעזרו לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכולם

נ'
    07/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו