מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קוקטייל תרופות נוגדות דיכאון וחרדהמיכל04/05/2011
אני בת 35 נשואה פלוס 3.
כשלושה חודשים לאחר הלידה האחרונה התחילו לי התקפי חרדה ודיכאון,ופניתי די מהר לעזרה פסיכיאטרית.
כחודש נטלתי 2 פלוטין ליום (שאגב בעבר עזר בתקופת דיכאון) אך לא חל שיפור.
לאחר מכן הרופא הוסיף ציפרלקס 1 ליום, ולאחר שבועיים של נטילת הקוקטייל הזה (בנוסף ל4 חצאי לוריבן (2 שלמים) להרגעה ביום ולשינה בלילה) חל שיפור משמעותי מאד.
בנוסף אני נוטלת גלולות מסוג יסמין.
לסיכום בכל יום: 2 פלוטין, 1 ציפרלקס, 2 לוריבן, 1 גלולת יסמין. אה וגם אלטרוקסין לבלוטת התריס..
העניין עכשיו הוא שאין לי חשק מיני ויכולת להגיע לאורגזמה, אבל איך אני אדע מה מבין כל התרופות הנ"ל, או הכמות הגדולה שלהן, או השילוב הספציפי אחראי לכך?
תודה, מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוקטייל תרופות נוגדות דיכאון וחרדה - תגובה
ד''ר חיים שם דוד05/05/2011אני לא מבין את צמירופי התרופות שאת נוטלת ואת המשמעות שלהן. התרופות יכולוךת להיות הגורם לחוסר חשק מיני, בהחלט.
כדאי לעשות סדר בתרופות שאת נוטלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)