מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא בטוח מה בעייתי..ניב04/05/2011
שלום, אני ניב ואני בן 18.
אז הבעיה שלי היא.. דופק מהיר.. וכנראה מודעות לפעימות הלב..
זה התחיל בערך לפני שנה בפעם הראשונה שהרגשתי דופק מהיר והייתי מודע לפעימות הלב שלי הרגשתי ממשש רעע כאילו אני חוטף התקף ומת על המקום.. אבל לא אמרתי לאף אחד המשכתי בחיי כרגיל אחרי בערך חודש היה לי התקף ממש חריף הרבה יותר חריף ממה שהיה לפניי החלטתי שאני יספר להורים שלי ואכן כך.. הלכנו לביקור רופא עשו לי בדיקות ראו שהדופק מהיר לא אמרו בדיוק ממה זה נובע.. נתנו לי כדור הרגעה וחזרתי לבית מאז זה לא עוזב אותי.. אני מרגיש 24/7 לחוץ כל דבר קטן שיכול להלחיץ מלחיץ אותי מרגיש כאילו אני עומד להתמוטט.
לפני שאני הולך לישון הפחד גובר..
עברתי הרבה מאוד בחיים שלי יכול להיות שזה קשור לזה?
אני הודה מאוד לעוזרים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בטוח מה בעייתי.. - תגובה
ד''ר חיים שם דוד05/05/2011אתה מתאר תופעות של חרדה.
אורח חיים ואירועים מלחיצים יכולים בהחלט להגבירא את התוטפעות הללו .
הטיפול היום מאוד יעיל למצבים אלו. פנה אל הפסיכיאטר או אל רופא המשפחה כהתחלה ואני בטוח שימצאו לך פתרון מיטבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)