מצב מחריד ומסוכן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב מחריד ומסוכן
    חגית
    06/05/2011

לאמא שלי יש הפרעות קשות אחת מהן היא דמיון כי מנסים לכנס לביתה או לחלופין לחטוף אותי או את ילדיי כל לילה ובמהלך היום היא צורחת ולא מפסיקה לחזור על התקליט כי הם מגיעים כל הזמן אליה הרופא המשפחתית והפסיכו גריאטרית נתנה לה כדורים אך היא מסרבת לשתות מצבה מחמיר היא יוצאת בלילה וצורחת על משהו לא קיים בנוסף הרופא נתנה לה לבצע סיטי מוח בשל חשש לנתק בין המוח הימיני לשמאלי האם תוכל לעזור לי בייעוץ שאוכל להפנות אותה למקום מסויים ולעזור לה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצב מחריד ומסוכן

הוספת תגובה

• מצב מחריד ומסוכן - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    08/05/2011

ברגע שאין שיתוף פעולה יש בעיה לעזור, במקרה של מסוכנות אמיתית לעצמה ולסביבה יהיה צורך לישקול אשפוז בכפייה, מומלץ לישקול להוציא מינוי אפוטרופוס על גוף ורכוש, יש לברר מול הרווחה וביטוח לאומי לגבי קבלת עזרה שמגיע , יש לברר את הזכויות. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוווווף

חגית
    08/05/2011

האם תוכל למליץ לי על פסיכיאטר באזור מגורי (בדרום) שמגיע הביתה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוווווף - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    10/05/2011

מצטער. לא , לעשות. גוגל. ולחפש. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו