מה זה יכול להביע?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה יכול להביע?
    סטודנט
    06/05/2011

שלום. יש לי שאלה, שאני הרבה זמן מחפש תשובה אליה. קורה מדי פעם, שאני, בזמן שיחה, כאשר אני מניע את הידיים, עוצר את תנועת היד ומשאיר אותה במצב זה למשך כמה דקות, עד שאני לא אסיים את השיחה או שלא יקראו לי. כדי להמחיש לך את זה יותר טוב, אני אגיד, שזה קצת דומה לקטטוניה, רק שפה רק היד נעצרת ומעוקבת במצב מסוים, למשל כף יד פתוחה. כמו כן, אני נמצא במודעות גמורה לסביבה ולעצמי.

כמו כן, פעם בחודשיים בערך, אני מקבל התקף פאניקה(דפיקות לב חזקות והזעה במידה מסוימת, ללא פחדים אופייניים של מוות מהתקף לב ושאר השטויות) שנמשך כמה דקות בודדות, בדרך כלל אחרי שאני נתקל בסיטואציה קצת חדשה.

יש לי נטייה לחרדה ממצבים חדשים, ואפילו אם כמה ימים לא הלכתי לעבודה - חגים, לדוגמא - , בערב לפני העבודה אני מדי פעם מרגיש חולשה, רצון לישון, חוסר אנרגיה. כשאני מגיע לעבודה, זה עובר.

בילדות היה לי הרבה פעמים פחד(ללא תסמינים פיזיים) לאכול בכיתה, אך זה עבר מזמן.

כפי שאתה רואה, התמונה מורכבת. כמו מה זה נראה לך, במיוחד העניים עם היד? האם זה משהו אפילפטי?
    בן 29, ללא פגיעות ראש ומחלות נפש ידועות שמשפחה.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה יכול להביע?

הוספת תגובה

• מה זה יכול להביע? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    08/05/2011

אכן יש לשלול מרכיב אפילפטי, אך יכול להיות חלק מחרדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו