בעיות חדשות לקראת הקיץ.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות חדשות לקראת הקיץ.....
    סיבולת
    09/05/2011

שלום ד"ר
    אני בן 29 סובל מסכיזופרניה מ2004 כבר 7 שנים + , לוקח תרופות ריספרידל 4 מיליגרם ודפלפט 1000 מ"ג 2 כמוסות ביום 500*2.
    בדיקת דם אחרונה שעשיתי זה היה שנה שעברה חודש 6 אני צריך לעשות בזמן הקרוב בדיקה של רמה חדשה.

יש לי סימפטומים:
    רעד הסיבה לא ידוע, מיגרנות (עשיתי צילום הכול תקין0), לחץ בעיניים קצת דיכאון בהם (לא מרכיב משקפיים-עשיתי בדיקה הכול תקין), קו מחשבה ליבה של המחלה זה בוא נגיד נדפק בפעם הראשונה זה לקח לי 7 שנים להבין מחדש איפה אני עומד ולהתרגל למצב לקו חשיבה, חרדות בחזה פחדים מצבי רוח עולים ויורדים לפעמים מרגיש עצבני בגלל החום, ושפיכת זרע בשנים הראשונות היה קשה כמעט ולא היה כלום זה חזר למצב בינוני אם הזמן כל פעם שיש שפיכה אני מרגיש פחות מתוח יותר רגוע וזה 1 ליומיים 3 שאני עושה סקס אם עצמי או מישהי...

אני יספר לך קצת על קורות חיי בגיל 17-20 פעם ב כמה זמן לקחתי כדור אקסטזי פה ושם הגעתי ספרתי לפחות ל28 בכל מיני חלקים במשך 3 שנים משנת 1999-2001
    סיגריות אולי עישנתי 20 סיגריות בחיי ג'וינט שהיתי בחול אולי במשך חודש וקצת נגעתי ואלכוהול מגיל 16 ועד גיל 25 בסופשים מידי פעם בבילויים כבר 3 שנים וחצי אפילו טיפה לא שותה כמו שאתה רואה אני נקי מכל החרא הזה. - "לא היתי מכור גם"

אני הולך פעם ב3 חודשים לפסכיאטר שלי ומספר לו הכול לפעמים הוא לא זמין.
    אני עובד כמה חודשים כבר.

רציתי לשאול בדיוק עכשיו הקיץ הגיע ואני מרגיש בלילה שאין שמש וגם כשיש שמש חום בראש לפעמים מצבי רוח עולים ויורדים קצת חרדות אי שקט בראש מה הסיבה לקח אני גם ממש מפחד להפסיד פרנסה בגלל זה איפה שאני עובד, מה כדי לעשות?

ומה אתה אומר הסיבה לכל הבעיות האלה מה שלקחתי את חושב כל 1 אומר משהו אחר אולי רק האל יודע מאיפה זה הגיע תראה אני כבר התרגלתי למצב הזה 7 שנים זה המון זה 1/4 מחיי הצעירים שהיו אמורים להיות יותר טובים ממה שהיה מה אתה אומר בבקשה?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות חדשות לקראת הקיץ.....

הוספת תגובה

• היי

חן
    10/05/2011

שלום חבר
    מה שכתבתה נגע קצת לליבי,בניגוד אילךההתכף הפסיכוטי הראשון הגיע אליי
    בגיל 24 ללא כל שימוש בכדוריי אקסטזי ומאז וכבר 13 שנה אני חיי אם זה,

תשמח בחלקך,תחיה את החיים כמו שהם,כל יום שאתה קם בבוקר ושותה את הקפה ,תגיד תודה וכל שאר הדברים שאתה עושה באותו יום הם בונוס.כי יש לא מעט אנשים בגילנו עם מחלות כאילו או אחרות ומצבם הרבה יותר קשה, בשום אופן לא להפסיק את הכדורים,
    ומי יודע אוליי זה נגזר עלינו מהשמיים שנחיה כך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות חדשות לקראת הקיץ..... - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    12/05/2011

שלום , מליץ לברר רמת דפאלפט, לישקול להחליף את הרספירדל לתרופה עם אפקט תורם למצב רוח, כמו : גאודון, סרווקאל, סוליאן ואו אביליפי.
    יש לישקול להוסיף שיחות טיפוליות . בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו