התמדדות עם אובדן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמדדות עם אובדן
    אילן
    10/05/2011

שלום שמי אילן אני בן 25 והבעיה שלי היא כזאת: אבא שלי נפטר ממחלה קשה לפני 5 חודש הייתי מאוד מאוד קשור אליו בהתחלה היה מצבי בסדר אבל עכשיו זה נהיה מאוד קשה יש לי קשיי שינה,(קשה מאוד להרדם קשה מאוד לקום) חוסר ביטחון עצמי, פחד נהיגה ,כל מיני פחדים, התפרצויות זעם ,חילופי מצב רוח מאוד מהירים חברה שלי אומרת שלפעמים אני מפחיד אותה עם המבט ואנחנו כבר 5 שנים ביחד . היא אומרת שהשתנתי וקשה מאוד לדבר איתי האמת אני בעצמי מרגיש מין דיכאן כזה אבל ברמה לא גבוהה פשוט לפעמים לא בא לי לראות אף אחד או שאני סתם יכול להתפרץ על משהו בלי סיבה מוצדקת השאלה שלי היא כזאת זה מצב נורמלי לזמן שעבר מאז האובדן או שכדי לפנות לרופא בתחום ???
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמדדות עם אובדן

הוספת תגובה

• התמדדות עם אובדן - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    10/05/2011

שלום. אילן , ביום. א. האחרון. דיברתי. כמעט. שעה. על. הנושא, בתוכנית רופא. תורן. של. רם. תדמור. ברשת. א. אתה. מוזמן. להאזין, הקובץ. זמין. להורדה. באתר. שלי, מתחת לתפריט. מדיה, בדף. רדיו , הקובץ. הכי. תחתון. מאמין. שתקבל. הרבה. תשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו