הסתבכות עם ריטלין דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסתבכות עם ריטלין דחוף!
    ליאת
    15/05/2011

שלום,אני בת 27 במשקל 49 ק"ג.התחלתי טיפול בריטלין עקב בעיית עייפות כרונית(הפרעת שינה וטיפול תרופתי) לפני כשלשה חודשים.המרשם הראשון שנתן לי היה 10 מ"ג רגיל פעמיים ביום,עזר מאוד רק שהשפיע לשעתיים ולא לארבע וגם אחרי כשבועיים ההשפעה ירדה באופן ניכר.בחודש השני קיבלתי ריטלין la 30 שהיה פחות מורגש מהרגיל בהתחלה אך הסתדר רק שבגלל שאני אדם מבוגר משך ההשפעה של כ6 שעות לא הספיקה ולכן נטלתי לפעמים שניים ביום(בוקר וצהריים).משיקול זה עברתי לקונצרטה 54 שאמור לשמור על המינון של 15 מ"ג ולהאריך את משך ההשפעה עד 12 שעות.אני נוטלת קונצרטה מס ימים ואני מרגישה תופעות לוואי נוראיות:כאבי ראש חזקים בערב,דכדוך ובמהלך היום אני מרגישה פחות את ההשפעה המעוררת כמו עם ריטלין רגיל ואפילו la .האם כל זה יכול להיות בעקבות מעבר לתכשיר אחר ועליי לצפות לשיפור או שאולי המינון לא מתאים?בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסתבכות עם ריטלין דחוף!

הוספת תגובה

• הסתבכות עם ריטלין דחוף! - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    15/05/2011

לא ברור לי מדוע הטיפול בכלל הוא ריטלין. אם את לוקחת אותו כאמפטמין אין פלא שהוא עושה לך תופעות לוואי ויש לך התרגלות מהירה להשפעה שלו. אולי כדאי לחזור לרופא כדי לברר אם זה הטיפול המתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו