מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקוקטייל האנטי דיכאוני לא עוזרמרית17/05/2011
אני מנסה כמה שילובים בשנה האחרונה.מציפרלקס ולמיקטל,עברתי לציפרלקס וליתיום
אח"כ לאפקסור וגאבאפנטין,עכשיו אני על אפקסור 300 מ"ג וטופמקס 50 מ"ג כבר חודש וחצי ולפני שבועיים הוסיפו סורבון 10 מ"ג. הפה שלי יבש בצורה די מציקה,לא זכור לי אי פעם שהיה לי ככה.אני מניחה שהאפקסור לא עובד עליי.האם יש טעם להחליף את האפקסור באנטי דכאוני אחר כמו איקסל למשל? או שיש לשקול כבר מעבר לאנטי פסיכוטי כמו סרוקוול או אינווגה כפי שהרופאה טענה שאולי לא תהיה ברירה? אני מודה שיש לי פחד סטיגמתי מאנטי פסיכוטיים.אני גם יודעת שהם משמשים יותר לייצוב והרגעה.האם באמת יש להם אפקט אנטי דיכאוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקוקטייל האנטי דיכאוני לא עוזר - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור17/05/2011אכן ההצעות שלך הגיוניות, איקסל + סרווקאל. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה נותנים סרוקוול נגד דיכאון?
מרית18/05/2011לסרווקאל ולתרופות נוגדות פסיכוזה אחרות, פעילות ייחודית על קולטנים של דופאמין וסרטונין, פעילות שונה מזו של נוגד דיכאון רגיל, יכולות לתרום במצבים יותר עמידים.
דרך טיפולית חדשה, חסימת קולטן סרוטונין 7 , 5HT-7 , אשר מצוי באזורים חשובים במוח, ומוביל לשיפור במצב רוח, ריכוז, למידה, שינה ועוד..
תרופות חדשות בדרך: ASENAPIN וכן LORAZIDONE .
ב 25.5 , שעה 10 בבוקר, אני אדבר על נושא, דיכאון בהפרעה דו קוטבית , כולל הנושא הנ''ל ( בערוץ 10 בטלוויזיה, בתוכנית של פרופ' קרסו).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה נותנים סרוקוול נגד דיכאון? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור18/05/2011לסרווקאל ולתרופות נוגדות פסיכוזה אחרות, פעילות ייחודית על קולטנים של דופאמין וסרטונין, פעילות שונה מזו של נוגד דיכאון רגיל, יכולות לתרום במצבים יותר עמידים.
דרך טיפולית חדשה, חסימת קולטן סרוטונין 7 , 5HT-7 , אשר מצוי באזורים חשובים במוח, ומוביל לשיפור במצב רוח, ריכוז, למידה, שינה ועוד..
תרופות חדשות בדרך: ASENAPIN וכן LORAZIDONE .
ב 25.5 , שעה 10 בבוקר, אני אדבר על נושא, דיכאון בהפרעה דו קוטבית , כולל הנושא הנ''ל ( בערוץ 10 בטלוויזיה, בתוכנית של פרופ' קרסו).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המהירה
מרית18/05/2011על אף שאצלי אין בעייה של מחלה דו קוטבית.פשוט דיכאון עמיד.
בהחלט אשמח לראות את התוכנית ותמיד משמח שיוצאות תרופות חדשות,אך עדיין תופעות הלוואי של ההשמנה,הסכרת והטרדיב מפחידות אותי מלהתחיל שימוש בסוג הזה של התרופות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)