הקוקטייל האנטי דיכאוני לא עוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקוקטייל האנטי דיכאוני לא עוזר
    מרית
    17/05/2011

אני מנסה כמה שילובים בשנה האחרונה.מציפרלקס ולמיקטל,עברתי לציפרלקס וליתיום
    אח"כ לאפקסור וגאבאפנטין,עכשיו אני על אפקסור 300 מ"ג וטופמקס 50 מ"ג כבר חודש וחצי ולפני שבועיים הוסיפו סורבון 10 מ"ג. הפה שלי יבש בצורה די מציקה,לא זכור לי אי פעם שהיה לי ככה.אני מניחה שהאפקסור לא עובד עליי.האם יש טעם להחליף את האפקסור באנטי דכאוני אחר כמו איקסל למשל? או שיש לשקול כבר מעבר לאנטי פסיכוטי כמו סרוקוול או אינווגה כפי שהרופאה טענה שאולי לא תהיה ברירה? אני מודה שיש לי פחד סטיגמתי מאנטי פסיכוטיים.אני גם יודעת שהם משמשים יותר לייצוב והרגעה.האם באמת יש להם אפקט אנטי דיכאוני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הקוקטייל האנטי דיכאוני לא עוזר - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    17/05/2011

אכן ההצעות שלך הגיוניות, איקסל + סרווקאל. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה נותנים סרוקוול נגד דיכאון?

מרית
    18/05/2011

לסרווקאל ולתרופות נוגדות פסיכוזה אחרות, פעילות ייחודית על קולטנים של דופאמין וסרטונין, פעילות שונה מזו של נוגד דיכאון רגיל, יכולות לתרום במצבים יותר עמידים.
    דרך טיפולית חדשה, חסימת קולטן סרוטונין 7 , 5HT-7 , אשר מצוי באזורים חשובים במוח, ומוביל לשיפור במצב רוח, ריכוז, למידה, שינה ועוד..
    תרופות חדשות בדרך: ASENAPIN וכן LORAZIDONE .
    ב 25.5 , שעה 10 בבוקר, אני אדבר על נושא, דיכאון בהפרעה דו קוטבית , כולל הנושא הנ''ל ( בערוץ 10 בטלוויזיה, בתוכנית של פרופ' קרסו).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה נותנים סרוקוול נגד דיכאון? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    18/05/2011

לסרווקאל ולתרופות נוגדות פסיכוזה אחרות, פעילות ייחודית על קולטנים של דופאמין וסרטונין, פעילות שונה מזו של נוגד דיכאון רגיל, יכולות לתרום במצבים יותר עמידים.
    דרך טיפולית חדשה, חסימת קולטן סרוטונין 7 , 5HT-7 , אשר מצוי באזורים חשובים במוח, ומוביל לשיפור במצב רוח, ריכוז, למידה, שינה ועוד..
    תרופות חדשות בדרך: ASENAPIN וכן LORAZIDONE .
    ב 25.5 , שעה 10 בבוקר, אני אדבר על נושא, דיכאון בהפרעה דו קוטבית , כולל הנושא הנ''ל ( בערוץ 10 בטלוויזיה, בתוכנית של פרופ' קרסו).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה

מרית
    18/05/2011

על אף שאצלי אין בעייה של מחלה דו קוטבית.פשוט דיכאון עמיד.
    בהחלט אשמח לראות את התוכנית ותמיד משמח שיוצאות תרופות חדשות,אך עדיין תופעות הלוואי של ההשמנה,הסכרת והטרדיב מפחידות אותי מלהתחיל שימוש בסוג הזה של התרופות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו