מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובססיה ??יניב18/05/2011
שלום .... יש לי רגעים שאני רגוע מאוד ויש לי רגעים שאני מטיילת המון הכוונה הרגליים שלי צריכות ללכת הרבה קשה לי ליקרוא ספר או ליראות טלוויזיה הרבה זמן באמצע אני זזה אני קופצת מדבר לדבר אני מדברת מהר ... ויש לי אובססיה ליכתובב אני לא מפסיקה ליכתוב ... בצורהה מטורפתתת כל מקום שאני נימצאת לא משנה מה אני עושה יש איתי עט ואני פשוטט כותבת וכותבת וכותבת וכותבת באנגלית ובעבריתת אני כותבת דפים על גבי דפים על גבי דפיםםם ויש לי מלא רעיונות בראשש צצים לי כמו לא יודעת מהה זה לא מרפה ממניי אני מכורה לשירים כל שיר שאני שומעת אני מייד מתחילה לדמיין כל מיני דברים זה לא עוזב אותיי אני ממציאה מלא מלא מלא דברים כל היוםםם אני חושבת על המון דבריםםם כותבת וכותבת ולא מפסיקה ליכתוב וזה משגע אותיייי קשה לי להפסיקק אני מבינה שזה אובססיה ויש לכך טיפול גם את זה אני מבינה השאלה שלייי ממה זה נובעעע ????? לא זכור לי שעברתי טראומה או לקחתי סמיםם מאז שאני בגןן הגננת שמה לב שאני כותבת בצורה חריגהה שאני כל הזמן כותבת החדר שלי מלא בדפים מקושקשיםםםם מפוצץ צריך ליראות כדי לא להאמיןןן ממש ככה אשמח לקבל תשובה או תאוריה ממה זה נובע במחח אני בטוחה שיש לי בעיה במח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובססיה ?? - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור24/05/2011יכול להיות סיבות רבות, כגון: סמים, הפרעה דוקוטבית, חרדה וכו''
מומלץ בדיקה מסודרת, איבחון וטיפול לפי הצורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)