מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחשבות טורדניות מציקות בלי הרףA20/05/2011
מה יכול לעזור בנידן?
זה כמו מחט שמחטטת בפצע שהוא המוח שלי.
המוח והראש קודח...
ומה יכול לעזור במצב שבו אני כל הזמן מנסה כאילו להכנס לראש של מישהו אחר ולדעת מה הוא חושב עלי..אולי הוא משוכנע שאני משוגעת? ואז אם אני מתחילה להאמין שהוא חושב שאני משוגעת גם אם יאמרו לי מאה פעמים שהוא לא חושב ככה -זה לא יעזור. ואני אסתובב כל היום עם המחשבה שאולי הוא חושב שכך וכך וכו'....
לפעמים אני מרגישה שהעיניים שלי זזות בקצב קצת יותר מהיר מהרגיל..מין חשדנות כזאת..איך לעזאזל אני מפסיקה את זה?
רצות לי בראש כל הזמן מחשבות מהעבר,מין פלאשבאק תמידי שנמצא אצלי כל הזמן במוח,אני כאילו חייה בעבר ובעתיד בו זמנית..
ייאוש..בעיקר המון ייאוש מציף אותי,וידיעה שאין שום כדור בעולם הזה שיכול לפתור לי את הבעיות הזוועתיות האלה!
בנוסף לכל זה אני סובלת גם מכאבי ראש ובכלל כאבים פיסיים בכל הגוף..גב,פרקים,מגרנות..מה לא בעצם?!
איך מתמודדים עם החיים האלו?!
המון תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח להתייחסות
A21/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)