צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    חיילת
    24/05/2011

שלום, אני חיילת, בת 19.5
    בתקופה האחרונה אני לא מתפקדת טוב, בקושי ישנה, לא רוצה לראות אף אחד, אין לי תיאבון, מסתגרת רוב היום בחדר.
    כל התקופה הזו החלה מלפני חודש , שנתנו לי שמירה. ביום עצמו לפני השמירה כל היום לא אכלתי, היו לי כאבי בטן, סחרחורות, שלשול ממש לפני השמירה... כשעליתי לשמירה עצמה לאחר חצי שעה התחלתי להקיא.. כאשר החובשת בדקה אותי היה לי לחץ דם מאוד גבוה, ודופק מעל 160. פינו אותי לבי"ח ואישפזו אותי לילה (כל הלילה היה לי דופק גבוה).
    לאחרונה ביקרתי אצל קב"ן ופסיכיאטר. הם אמרו שיש לי חרדות. נתנו לי טיפול תרופתי- אסטו (חצי כדור בבוקר בשבוע ה1 ואח"כ כדור שלם) , ולוריוון (אחד בבוקר ואחד בערב). אני מצליחה יותר לישון, אבל אני לא מרגישה שיפור במישור הריגשי, עדיין אני עצובה רוב היום ובוכה הרבה.
    מחר אני רואה שוב פסיכיאטר. הקב"נית אמרה שהם יבדקו את השפעת התרופות עליי. השאלה שלי היא- האם יש בדיקות (כמו דם למשל) שלפיה הם יכולים לדעת האם התרופות מתאימות לי? או שהם ישאלו רק ע"י שאלות איך הרגשתי בשבוע הזה וכו, ועל פי זה יקבעו האם הם מתאימות'?
    רציתי לדעת בנוסף האם לדעתך התרופות שנקבע מתאימות לי? ואיזה השפעה אמורה להיות להם?
    כי אין שום שינוי מלבד הרגשת חולשה ושינה טובה יותר. עדיין אין תיאבון, ועדיין ההרגשה הכללית רעה. אני כל הזמן חושבת מה יקרה אם אני ישמור שוב, המחשבות האלה מציפות ולא נותנות מנוח- אני רוצה לשכוח ולא יכולה. האם במצבים כאלה פוטרים משמירות?
    אשמח לתשוב בהקדם, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    24/05/2011

מדובר במשך טיפול קצר, וצריך להתמיד בו כדי לקבל תוצאות. לא קיימת בדיקת דם לדיכאון או חרדות אך אנשים רבים מרגישים מתי מצבם משתפר והם יכולים לדווח על כך. ישנם כלים מקובלים למדידת עצמת הדיכאון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו