מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בנזודיאזפינים והריון?יערה27/05/2011
אני בת 30 בערך סובלת מהפרעת פניקה כעשור
עד היום אף תרופה מכל עשרות התרופות שנרשמו עבורי לא הביאה מזור לבעייתי
בצר לי הדבר היחיד שמקל מעט את הסבל ומונע את ההתקף לפחות לזמן קצר לצורך טיול קצר או סידורים הוא נטילת לוריוון או אלפרליד
ההקלה מכדורים אלו היא זמנית בלבד כאמור
הפסיכיאטר שמטפל בי אומר שככל הנראה אני מסוג האנשים שפיתחו עמידות לתרופות לטווח ארוך ושאין ביכולתו להושיע עוד.
אני ובעלי מעוניינים בילד
מהן ההשלכות של נטילת לוריוון או דומיהם במהלך ההריון?
אני יודעת ברמה ההגיונית כי כל תרופה מסוכנת בהריון ובייחוד תרופות כאלו
מהן האלטרנטיבות העומדות בפניי במהלך ההריון לגבי תרופות?
התקפי הפאניקה שלי הם קשים מאוד והלוריוון או האלפרליד הם היחידים שמצליחים לעזור לי למנוע התקף שכזה
אשמח לשמוע חוות דעת
האם ישנו מינון ספציפי אותו אוכל לקחת שלא יפגע בעובר?
האם ישנו משהו אחר אשר אוכל לעשות?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנזודיאזפינים והריון? - תגובה
ד''ר ירדן לוינסקי29/05/2011את צריכה לקבל יעוץ מסודר בנוגע לתרופות, כיוון שהמידע שמסרת אינו מספיק לקבל המלצות מסודרות
בעקרון בנזודיאזפינים לא מומלצים בהריון ובעיקר בתחילתו כיוון שהם מעלים את הסיכון להופעת מומים במערכת העצבים אצל העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)