היי לוקח סרוקוול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי לוקח סרוקוול
    דני אחר
    28/05/2011

עם סרוקסט וקלונקס יש לי צרבות מעל לשנה כבר האם יש קשר?

עוד שאלה ברשותך קלונקס אני לוקח מעל לשנתיים כבר מזמן אני לא מרגיש את התועלת של הכדור שמעתי שהכדור הוא לטווח הקצר ושהוא יכול לגרום לבעיות זיכרון או באו נגיד לא מועיל לזיכרון כדי להפסיק אותו כמובן בהדרגה בייעוץ עם הפסיכיאטר שלי פשוט אני לא מוצא סיבה להעמיס עלי יותר תרופות שלא צריך בהכרח בניגוד לסרוקוול וסורקסט שמאזנים...
    (מתמודד בסכיזופרניה בעלת קווים פסיכוטי קלים שבחיים לא יבים את המושג הזה פסיכוזה אבל לייט לא מבין) בקיצור סכיזופרניה סימפלקס (גם לא מבין ונראה שגם אתם.)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי לוקח סרוקוול

הוספת תגובה

• היי לוקח סרוקוול - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    29/05/2011

יתכן והצרבת קשורה לתרופות. התייעץ דווקא עם רופא המשפחה בתור שלב ראשון
    בנוגע לקלונקס, אם לא עוזר מדו ע להמשיך לקחת אותו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגלל שאני מפסיק אני מקבל זיעה קרה

דני אחר
    30/05/2011

חלומות מרובים פשוט אני לא יכול להפסיק אותו לפחות לא במכה אחת הוא כבר לא מועיל ואני לא עולה מינון. רק שתבין נתנו לי את הכדור בהתחלה בשביל להירגע בין החלפת הכדורים מריספרדל לסרוקוול באמת זה הכדור היחידי שעזר לי באופן ישיר ומיידי ממש לתסמינים השליליים חזרתי לתפקד לצאת ולעבוד ממש במספר ימים הייתי בהלם ובכמעט חודש כבר תפקדתי ההשפעה נעלמה אבל הביטחון שצברתי במשך החודש הקטן הזה שינה לי את התפישה וגם הסרוקוול עזר מאוד התועלת ירדה ואני המשכתי לתפקד ועד היום אני עובד באמת חבל שהכדור הזה ממכר וההשפעה יורדת בכלל כול הבנזואפינים זה פלא שמתמוגג מהר וחבל שיש את ההתרגלות ולא מצאו משהו דומה במקרה נתנו לי אותו וזה עשה לי מה שמיליון כדורים שניסיתי מריזדין פארפנן ציפרלקס אפקסור שום כדור לא קרוב להשפעה של קלונקס והיום אני מתפקד בגלל המזל הזה למרות שפסיכולוגית אני יודע שהכדור כבר לא משפיע... לא יודע איך לא עליתם על נוסחאה על אותו בסיס כדור רק ללא התרגלות..,..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו