הפסקת MIRO

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת MIRO
    חגית
    28/05/2011

אני מטופלת כבר חצי שנה בשל דיכאון. בתחילה טיפלתי בMIRO בעקבות תופעות לוואי (בינהם עייפות, תיאבון מוגבר) ואז הפסיכאטרית שלי הוסיפה EFEXOR OR75 בפועל את התרופה השניה לא לקחתי כמעט בכלל (לקחתי בשבוע הראשון) ואז גם התופעות לוואי בלבלו אותי.
    גם הפן הכספי (קופת החולים שלי לא מוכנה להכיר בצורך שלי בתרופות כי אני הולכת לפסיכאטרים פרטית ולכן אני צריכה לשלם על הMIRO כמעט 60 ש"ח חודשי ועל התרופה השניה 78 ש"ח חודשי והמצב הכלכלי שלי רע מאד כרגע ואינני יכולה להרשות לעצמי עוד 140 ש"ח בקירוב בחודש+עלות המפגש אצל הפסיכאטרית (100 ש"ח חודשי)+ עלות המפגש אצל הפסיכולוגית שלי (600 ש"ח חודשי) )בנוסף לגבי התקופה השניה הפסיכאטרית שלי רצתה שאקח אותם בשעות הבוקר המאוחרות שאלו היו שעות שכבר הייתי בעבודה וזה היה קשה עד בלתי אפשרי לעשות זאת בלי שכולם ישימו לב לכך.

אני שוקלת כרגע מאד ברצינות להפסיק גם עם הMIRO, כבר היום אני לא מצליחה לקחת אותה ברציפות כל ערב (אירועים שאני יוצאת וחוזרת באמצע הלילה או אפילו צורך לקום מוקדם בבוקר והMIRO לא מאפשר לי זאת)
    בנוסף אינני מרגישה שהתרופה עוזרת לי במשהו (חוץ מבלישון...)

האם אפשר להפסיק את התרופה בבת אחת?
    מה ההשלכות של כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת MIRO

הוספת תגובה

• הפסקת MIRO - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    01/06/2011

אסור להפסיק באופן חד בגלל הסכנה לתופעות לוואי- גמילה. ההפסקה אמורה להיות הדרגתית, תוך ניטור ומעקב רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו