התייעצות חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות חשובה
    חשוב
    28/05/2011

שלום רב
    החרדה חזרה.הפעם זה שוב פעם מהזהות המגדרית.נזכרתי בפחד שלי מה"מחלה" הזו פעם.בגלל ששמעתי שיר של דנה אינטרנשיונל,התחלתי לפחד מזה.פתאום התחלתי כאילו להציב את הסימפטומים של המחלה על עצמי,ועכשיו אני פתאום מרגיש שכאילו זה באמת קורה לי.אני מאוד חושש שזה יקרה לי,ושאני יהיה כזה,ובגלל זה אני מרגיש לחץ מהיותי בן(זה התחיל ממש אתמול בערב).
    והבעיה כאן היא שאני פשוט מרגיש שזה קורה לי
    אני פשוט מרגיש כאילו שאני באמת רוצה להפוך לבת ושאני לא אוהב את היותי בן.אני ממש מרגיש את זה חזק,כאילו שאני לא שייך לגוף שלי.מתחילה לעבור לי מחשבה שבה אני מדמיין את עצמי בתור בת ופתאום זה נראה לי כיף להיות בת מבחינת מה שקורה וכו'.בנוסף בגלל שעוברת לי המחשבה שהנפש שלי שייכת לנפש של בת(במחשבה),אז אני מרגיש צורך להיות בת רק כדי שכביכול תהיה אחידות.לפעמים אני גם מרגיש פחד מעצמי,בגלל המחשבות(שכאילו אני בן והנפש בת אז הגוף נלחם בנפש) ולפעמים גם עוברת לי מחשבה שאני מתייחס אל עצמי בתור בת.וזה התחיל מחרדה מה"מחלה" הזו,מאתמול בערב.אני ממש מפחד שאולי יש לי את זה.אגב,כשאני שוכח מזה,אז זה עובר.
    האם ייתכן שבתוך יום,אני אהפוך מגבר גבר שנמשך רק לבנות,לאחד שרוצה להיות בת ונמשך לבנים(זה פשוט השתנה ביום אחד,למשל בגלל שעוברת לי המחשבה שהנפש שלי היא בת,אז שכאילו אני נמשך לבנים,ואז אני מרגיש שכאילו אני נמשך לבנים).
    אני מקווה שזה שייך לפורום הזה,זוהי פשוט חרדה חזקה מאוד ודיכאון.אני ממש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות חשובה

הוספת תגובה

• התייעצות חשובה - תגובה

ד''ר ירדן לוינסקי
    29/05/2011

הדילמות שמתוארות כאן הן בעיקר על רקע רגשי ויש צורך בטיפול פסיכולוגי מעמיק כדי לטפל בהן.
    במקביל כדאי לשקול פגישה עם פסיכיאטר ולבחון אם באמת יש מקום לטיפול נוגד חרדות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאת אומרת שיש לי את הבעיה הזו?או

חשוב
    29/05/2011

שעדיין יש את האפשרות שזה בגלל החרדה(שזה התחיל ככה,אמרתי לכם,עד יום שישי בערב הכל היה בסדר,בכלל לא פחדתי מזה כי ידעתי שאני לא כזה והרגשתי שאני לא כזה,ואז כשנזכרתי בדבר הזה בגלל משהו התחלתי להציב את הסימפטומים האלו על עצמי והתחלתי להרגיש את מה שתיארתי קודם לכן).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו