דריכות נפשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דריכות נפשית
    גלית
    30/05/2011

לרופאים שלום, לפני כחצי שנה עברתי לגור עם בן זוגי ובחודש חודשיים הראשונים היו קצת מריבות שגרמו לי לסטרס קצת לאחר מכן התחילה לי בעייה בשינה אני ישנה לא רצוף ומקסימום ישנה 5 שע', ניסיתי תכשירים טבעיים (ריגיעון קלמנרבין)אך לשווא.
    הרופאה שלי רשמה לי ציפראלקס עקב דריכות נפשית לתקופה של כמה חודשים, אני רוצה לציין שאני לא מרגישה בכלל בדכאון או חרדה.
    מה שאני רוצה לדעת אחרי כמה חודשים של הטיפול אפסיק את התרופה, לא צפויה להיות בעיה או החמרה או חלילה דכאון וחרדות?
    תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דריכות נפשית

הוספת תגובה

• דריכות נפשית - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    01/06/2011

יש קושי לתת תשובה ללא ידיעת האבחנה והרקע לטיפול( הקליניקה). כלל אצבע , באם נוטלים טיפול אשר יעיל, להמשיך לפחות חצי שנה.( במקרים חריפים ולא כרוניים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דריכות נפשית....המשך

שואלת
    01/06/2011

ז"א שטיפול יעיל במשך חצי שנה ואז אפשר יהיה להפסיק? ומה קורה שמפסיקים ברוב המקרים?אין תופעות גמילה וכד', השינה נשמרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו