מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלפת אלידול בכדור אחרגיל02/06/2011
שלום לכולם
אני לוקח 900 מ"ג סוליאון + אלידול 5 מ"ג קלונקס 2 מ"ג ביום + דקינט +כדורים להורדת השומנים בדם (לא פסיכאטרי) אני מרגיש שהאלידול לא מתאים לי ושאר הכדורים כן - מישהו יכול להמליץ על כדור במקום האלידול ? (ברור שהתיעץ עם הרופא) - אני לוקח את זה כבר חצי שנה ולא טוב לי עם זה !!! - תודה מראש לעוזרים
(חוץ מזיפרקסה שמאוד עזרה לי אבל מאוד השמנתי איתה - לקחתי אותה 10 שנים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מוכר על סכיזופרניה כבר 30 שנים
גיל02/06/2011אני רווק בן 50 וגר בדיור מוגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלידול
שמוליק05/06/2011שלום גיל.
אינני יודע מדוע האלידול אינו מוצא כן בעיניך. ראיתי שכתבת שלקחת זיפרקסה ומה שהפריע לך זה שהיא משמינה. קצת קשה לי להאמין שזה כל מה שהפריע לך בזיפרקסה, ולא הפריע לך בכלל שהתרופה הזו מרדימה - חבל על הזמן.
במשך שלוש שנם דחפו לי לראש שאני חייב את התרופות האלה (בעקבות שני אישפוזים כפויים), ושאם אפסיק לקחת אותם אני אמצא את עצמי שוב באשפוז כפוי, אבל הפסקתי אותן לפני שנה והכל בסדר. קיבלתי בין היתר פרפנאן, זיפרקסה, סמאפ וריספרדל. הפסקתי אותן משום שאי אפשר להיות חצי יממה (לפחות) במיטה...
התרופות האלה אינן מטפלות באמת בבעיה, הן רק אמורות להלחם בסימפטומים, כדאי לנסות דרכים אחרות. מכיון שאתה נמצא בדיור מוגן, אז אתה צריך להגיד תודה ששם אין פיקוח צמוד על לקיחת התרופות, בניגוד להוסטל. אני מציע שתנסה ללכת למקום אחר. אני הייתי במשך שנתיים בדיור מוגן, ומרגע שעזבתי מצבי נהיה טוב יותר לאין שיעור. מה מעניין אותם, זה לפעול בהתאם להנחיות של משרד הבריאות וטובת המשתקמים איננה מעניינת אותם יותר מדיי..
כל טוב.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שמוליק - אבל איזה כדור תחליף ל
גיל05/06/2011לאלידול ? שהוא מהדור החדש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליף לאלידול
שמוליק05/06/2011צר לי, אבל אני ממש לא מכיר כדורים טובים. כל הכדורים שהתנסיתי בהם היו גרועים. אינני שולל את האפשרות שבעצם חסימת הקולטנים של הדופמין - שזו המטרה של הכדורים האלה - חייב להיגדם גם נזק.
כל טוב.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת אלידול בכדור אחר - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור06/06/2011היי גיל , ראשית יש לברר מה זה הדבר שאתה מרגיש .
כיום אנחנו צריכים להגדיר מטרות טיפוליות ולכוון את הטיפול.
יש היום מבחר לא רע של תרופות נוגדות פסיכוזה, באם יש לך בעיה של שומנים ואולי סוכרת וקושי בדיאטה, מומלץ לישקול סרדולקט ואו אביליפי. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור - האם הם מצריכות בדיקת
גיל06/06/2011דם כול תקופה מסוימת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)