החלפת אלידול בכדור אחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת אלידול בכדור אחר

שלום לכולם
    אני לוקח 900 מ"ג סוליאון + אלידול 5 מ"ג קלונקס 2 מ"ג ביום + דקינט +כדורים להורדת השומנים בדם (לא פסיכאטרי) אני מרגיש שהאלידול לא מתאים לי ושאר הכדורים כן - מישהו יכול להמליץ על כדור במקום האלידול ? (ברור שהתיעץ עם הרופא) - אני לוקח את זה כבר חצי שנה ולא טוב לי עם זה !!! - תודה מראש לעוזרים

(חוץ מזיפרקסה שמאוד עזרה לי אבל מאוד השמנתי איתה - לקחתי אותה 10 שנים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת אלידול בכדור אחר

הוספת תגובה

• אני מוכר על סכיזופרניה כבר 30 שנים

אני רווק בן 50 וגר בדיור מוגן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלידול

שמוליק
    05/06/2011

שלום גיל.

אינני יודע מדוע האלידול אינו מוצא כן בעיניך. ראיתי שכתבת שלקחת זיפרקסה ומה שהפריע לך זה שהיא משמינה. קצת קשה לי להאמין שזה כל מה שהפריע לך בזיפרקסה, ולא הפריע לך בכלל שהתרופה הזו מרדימה - חבל על הזמן.

במשך שלוש שנם דחפו לי לראש שאני חייב את התרופות האלה (בעקבות שני אישפוזים כפויים), ושאם אפסיק לקחת אותם אני אמצא את עצמי שוב באשפוז כפוי, אבל הפסקתי אותן לפני שנה והכל בסדר. קיבלתי בין היתר פרפנאן, זיפרקסה, סמאפ וריספרדל. הפסקתי אותן משום שאי אפשר להיות חצי יממה (לפחות) במיטה...

התרופות האלה אינן מטפלות באמת בבעיה, הן רק אמורות להלחם בסימפטומים, כדאי לנסות דרכים אחרות. מכיון שאתה נמצא בדיור מוגן, אז אתה צריך להגיד תודה ששם אין פיקוח צמוד על לקיחת התרופות, בניגוד להוסטל. אני מציע שתנסה ללכת למקום אחר. אני הייתי במשך שנתיים בדיור מוגן, ומרגע שעזבתי מצבי נהיה טוב יותר לאין שיעור. מה מעניין אותם, זה לפעול בהתאם להנחיות של משרד הבריאות וטובת המשתקמים איננה מעניינת אותם יותר מדיי..

כל טוב.
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שמוליק - אבל איזה כדור תחליף ל

לאלידול ? שהוא מהדור החדש ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליף לאלידול

שמוליק
    05/06/2011

צר לי, אבל אני ממש לא מכיר כדורים טובים. כל הכדורים שהתנסיתי בהם היו גרועים. אינני שולל את האפשרות שבעצם חסימת הקולטנים של הדופמין - שזו המטרה של הכדורים האלה - חייב להיגדם גם נזק.

כל טוב.
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת אלידול בכדור אחר - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    06/06/2011

היי גיל , ראשית יש לברר מה זה הדבר שאתה מרגיש .
    כיום אנחנו צריכים להגדיר מטרות טיפוליות ולכוון את הטיפול.
    יש היום מבחר לא רע של תרופות נוגדות פסיכוזה, באם יש לך בעיה של שומנים ואולי סוכרת וקושי בדיאטה, מומלץ לישקול סרדולקט ואו אביליפי. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוקטור - האם הם מצריכות בדיקת

דם כול תקופה מסוימת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו