מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לטיפולחסוי09/06/2011
שלום אני מתקדם מאוד ומשתקם וממש מגיע להישגים רבים ירדתי לאט לאט מ25 זיפרסה (אולנזפין) ל4 מילגרם אני חותך את ה-5 אני שוקל 115 קילו וגובהי 1.90 בן 23 והמינון הזה הוא משחק ילדים אני לא מאמין שבגללו אני יציב כי אני יציב בלי שום קשר אני מקבל גם 4 כדורי דפלפט (וולפורל) ואני הרבה זמן ללא אישפוזים וברור לי שאני מפסיק עם הטיפול כמובן בהדרגה איך כדאי לי להפסיק? קודם את הזיפרקסה נגיד להוריד כל 10 ימים ב-2 מיליגרם ואחרי זה דפלפט ככה אני חושב תוך כמה זמן מרגע הפסקת הזיפרקסה להוריד בהדרגה את הדפלפט, מודה מראש על העזרה אפשר גם לענות בכלליות כמובן כל האחריות מוטלת עלי וכמובן שאני אתייעץ עם רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לטיפול - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור14/06/2011הפסקת הטיפול צריכה להיות על פי החלטה קלינית ושיקול מתאים, זאת באופן אינדיבידואלי על ידי רופא מטפל, אשר מכיר ויכול לעקוב ולהחליט על דרך ההפסקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת טיפול
שמוליק15/06/2011אני מברך אותך על ההחלטה האמיצה. גם לי לקח קצת זמן לעשות זה ובסןף הפסקתי.
מנסיוני, הבעייה העיקרית היא ההורדה של התרופה האנטי-פסיכוטית (במקרה שלך הזיפרקסה). אי ניסיתי פעם להפסיק בבתל אחת ופשוט הרגשתי פיזית רע. קצת קשה לי להסביר מה בדיוק הרגשתי; הרגשתי שהראש שלי כבד.
פשוט תהיה קשוב להרגשה שלך.
בהצלחה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)