הצילווווו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילווווו
    יניב
    12/06/2011

הי אני בת 18 וחצי ..כבר חודשיים ברצף קבוע אני נוטלת את תרופת הציפראמיל יש לציין שהיא מונעת את הדיכאון לשוב אלי ואני מרגישה מאוזנת הרבה יותר בעיקר בתחום הריגשי העניין הוא שבימים האחרונים אני מרגישה שהדיכאון חוזר ובענקק. לא השתנה כלום בחיי ואת התרופות אני ממשיכה ליטול באותו האופן בדיוק ...

פשוטטט הדיכאון חוזר אלי אני מרגישה כל כך רעעעעעעעעעעעעעע

מה אפשר לעשות בבקשהההה אני נואשת לעזרה מרגישה כמו זומבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילווווו

הוספת תגובה

• מקווה לעזור :

אולי בעזרת הפסיכאטר או בדרך אחרת לעלות "טיפה" את מינון הכדורים או להוסיף או לשנות את הטיפול (בעזרת פסיכאטר) וחשוב שיהיה לך חבר או חברה קרובה שתוכלי לשתף אותו/ה במה שעובר עליך בימים קשים אלה ...(רק על תתאבדי - החיים יפים )

גילי (ROZGIL)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצילווווו - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    14/06/2011

יש לשלול בעיה גופנית ( יעוץ עם רופא משפחה) כנראה ויש צורך לשלב טיפול בשיחות, פסיכותרפיה , CBT ... בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו