שאלה חשובה לפרופסור גרינהואס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה לפרופסור גרינהואס
    יעל
    05/01/2008

שמי יעל בת 34 נשואה +2
    לפני כ 3 שנים הבנתי שאני סובלת מחרדה התופעות היו פחד ממקומות סגורים, מחשבות אובדניות וטורדניות דופק מהיר הרגשה של סוף העולם, טופלתי ע"י פסכיאטר והמליץ 2 כדור רסיטל של 20
    לאחר חודש של תופעות לוואי התחלתי להרגיש טוב ואפילו טובמאוד לאחר שנתיים ביקשתי מהפסכיאטר להוריד מינון שהמטרה שעומדת מול עניי לנסות להיכנס להריון , התחלנו להוריד מנון בתקופה של שנה בערך עד שהגעתי לכדור 1.
    החל מתחילת נובמבר 2007 ועד היום מצבי הולך ומתרדר בהדרגה זה התחיל מחוסר מצב רוח ואנרגיה וכיום אני פוחדת להשאר לבד בבית , מחשבות שאני הולכת להשתגע חוסר מצב רוח ואנרגיה
    שוכחת דברים מהותים ששיכים למקום עבודתי ולכן מפחדת ממקום העבודה שאני נמצאת בו כל יום
    החל מה 25 לדצמבר 2007 העלה לי הפסכיאטר את המינון ל2 כדורים בנוסף אני הולכת לפסיכולוג , מכון כושר , קורס דמיון מודרך , ושיאצו ולמרות כל זאת מצבי נשאר כפי שהוא ואף מתחזק לרעה
    שאלתי
    1 ניתן להבין שאני לוקחת 2 כדורים כ 10 ימים , האם בעוד שבועיים שזהו זמן קליטה של הכדור בגוף מצבי ישתפר ?
    2האם אני צריכה לעזוב את מקום עבודתי?
    3 האם אני אשאר אם הכדורים כלחיי ואם כן האם ניתן להכנס להריון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה חשובה לפרופסור גרינהואס

05/01/2008

ליעל שלום
    מחלת החרה יכולה לחזור מספר פעמים בחיים ואז השאלה האם יש צורך בתרופות לתקופות מאוד ערוכות מתעוררת. התשובה לא פשוטה מאחר ואין דרך לקבוע מי כן ומי לא צריך תרופות לתקופות ממושכות.
    רסיטל תרופה מצוינת לחרדה. מינון של 40 מג הוא סביר ולדעתי ייתן תוצאה חיובית בקרוב.
    אין שום סיבה שתעזבי את העבודה אלה עם זה הרצון שלך. עליך ללחוץ להישאר מתפקדת.
    לגבי השאלה של הריון יש היום מכונים טרטולוגים שיתנו לך תשובות עדכניות לגבי הריון ותרופות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו